rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
moze madzix...zartuje oczywiscie
![]()

sorki, ale nie mogłam sie powstrzymać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze madzix...zartuje oczywiscie
![]()

sorki, ale nie mogłam sie powstrzymać

Główka już bardzo nisko i wszystko się już może zdarzyć;-) Jak się wyrobię to za tydzień znowu
Pamiętam, że na ćwiczenia, w celu zaliczenia, przychodzili studenci z trzeciego albo czwartego roku
Matma to był przedmiot, który od zawsze robił przesiew;-) A statystykę, u mnie pod nazwą metrologia włókiennicza, w sumie lubiłam, ale co ja się sprawozdań napoprawiałam to moje - bardzo czepliwe były te doktorantki
A i wykładowca tego przedmiotu do najmilszych nie należał
aż nie do wiary że to już niedługo 

Emilka o 19:00 mi biegała z gołym tyłkiem myślałam że nie zdążę jej umyć ale zdążyłam tylko jak przyszedł ksiądz to ta z kotletem w ręce
dał jej obrazki a ta upchała tego kotleta do buzi otrzepała ręce i zadowolona poszła po nie i przykleiła nad łóżeczkiem 
mieliśmy mieć księdza o 16:00 a dopiero co przyszedłEmilka o 19:00 mi biegała z gołym tyłkiem myślałam że nie zdążę jej umyć ale zdążyłam tylko jak przyszedł ksiądz to ta z kotletem w ręce
Dał jej obrazki a ta upchała tego kotleta do buzi otrzepała ręce i zadowolona poszła po nie i przykleiła nad łóżeczkiem :-d