reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
jestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę:baffled::no:.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie:baffled:

e dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
Żegnam się od razu,bo w związku z jego wcześniejszymi snami w nocy może być ciekawie:baffled:

Nie martw sie na zapas.Powiem Ci,że u nas wszyscy chorowali na grypę ostatnio(no oprócz męża),leżeli po tydzień,dwa.a Kuba dwa dni i zdrowy.:tak:
Spokojnie ,profilaktycznie podaj może Cebion i wapno w syropie.:tak:

Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!

Ostatnia edycja:
jestem w panice,bo dziecko dopiero co wyzdrowiało już parę dni dobrze było i byłam z nim i z koleżanką w kawiarni i jej syn cały czas wymiotował i okazało się u lekarza,że ma tę nieszczęsną grypę:baffled::no:.Co prawda ani nie kasłał ,w sumie to nic oprócz tego mu nie było,nie dotykał Antośka,ale tak się cholernie teraz boję,że się mógł zarazić,aż mi się płakać chce:no::no::no::no::no::no:.
do dwoch trzech dni sie okaze czy sie zarazil :tak:

Wolfia trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie :szok: aż nie do wiary że to już niedługo :-D

hSUPER wOLFIA ZE WSZYSTKO jest ok!!!!!!!!!!!

Acha,Wolfia,trzymam kciuki.!!!!

Dziękuje:happy: Tak sobie pomyślałam, że Victora urodziłam 9 dni przed terminem, czyli tak jakbym miała dzisiaj rodzić:sorry2::rofl2:

Gosia oby nic poważnego Cię nie złamało:tak: A Emilka super się zachowała;-)

Justynka nie martw się, może wcale się nie zaraził:tak:

Irtasia co tak rano musisz wstać:confused:

Wolfia trzymam kciuki
JUstyna
ja tez bym podala cebion, co ma byc to bedzie, nie martw sie:tak:
z Emilki porzadna dziewcznynka:-)

u nas jak byl ksiadz to zosia zaczela mowic ze chce siii, a ksiadz spokojnie idzicie z nią , wiec Lukasz poszedl z nią do lazienki a ja zostalam z ksiedzem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry