agusia9915
Matka wariatka
"+" a potem odpowiedz;-)ja klikam po kolei krzyżyki na tych postach co chce zacytować a później cytuj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"+" a potem odpowiedz;-)ja klikam po kolei krzyżyki na tych postach co chce zacytować a później cytuj
A jak się robi kilka cytatów w jednym poście, np. od kilku osób![]()
ja klikam po kolei krzyżyki na tych postach co chce zacytować a później cytuj
"+" a potem odpowiedz;-)

choć myślę ze po kąpieli to w nią żywioł wstąpi i tak wcześnie nie zaśnie ...Bylam na zakupach a teraz wlasnie pieke ciacho na jutro dla Jenni bo ta druga chrzestna przyjedzieCisza coś nastała po akcji z mopami![]()

Też wyszłam w końcu z kuchni, tort przełożony, jutro tylko dekoracja i imprezujemy od 16. Wiki dzis cały dzień śpiewa sobie 100 latBylam na zakupach a teraz wlasnie pieke ciacho na jutro dla Jenni bo ta druga chrzestna przyjedzie![]()
:-) i na pytanie ile ma lat, odpowiada, ze trzy
fajna Wiktoria :-) teraz dodaje a pozniej bedzie odejmowaćTeż wyszłam w końcu z kuchni, tort przełożony, jutro tylko dekoracja i imprezujemy od 16. Wiki dzis cały dzień śpiewa sobie 100 lat:-) i na pytanie ile ma lat, odpowiada, ze trzy
![]()

ja na razie cwicze w domu - wzielam sie ostro
edytuj i usuń;-)..HI, HI tak mi własnie działa internet u tesciów, ciagle rozłacza i trzy razy wysłałam to samo, myślałam, ze nie poszło i dlatego![]()