reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tylko proszę się ze mnie nie śmiać :-p dziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja mam jeden z prostszych Viledy i do niego wiadro, i jestem zadowolona:tak:
VILEDA - Produkty - Do podłóg - mopy i szczotki do zamiatania - Mopy i wiadra - Mop Mikroaktywny / SuperMocio
VILEDA - Produkty - Do podłóg - mopy i szczotki do zamiatania - Mopy i wiadra - Super Wiadro

Chociaż nie ukrywam, że kiedyś chciałabym sobie sprawić taki jak ma np. Irtasia:sorry2:

Od czwartku w Lidlu są jakieś w promocji, tylko nie wiem czy masz tyle czasu, żeby poczekać;-)
Lidl Online

:-Dno fajny ten temat.Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam:tak:.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)

Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam:tak:.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)

To że z Biedronki to wcale nie znaczy, że może być gorszy:tak: Ja tutaj jak popatrzyłam na mopy w cenie Viledy to się załamałam, jaki szajs:-p Dlatego zdecydowałam się ostatecznie na Viledę:tak:

reklama
Na koncu i na poczatku wypowiedzi musi byc ten nawias kwadratowy z napisem quote=...tratatata,a w srodku zostawiasz dowolne slowa do zacytowania;-)

Ja mam vilede,ale ta prosta.Zanim ja kupilam,to kupiłam w Kauflandzie wiadro do mopa-firma krzak i jak pierwszy raz wyzymałam mopa,to złamałam te nakładke na wiadro;-):-D.Wtedy kupilam juz vilede:sorry2:
.Irtasia,Twoj sprzet kosmiczny !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry