irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
faktycznie Irtsaiowy lepszy
moj wogole ZUPEŁNIE INNY
..VILEDA -ZESTAW ULTRAMAX - MOP+WIADRO+KIJ+GRATIS- (535123691) - Aukcje internetowe Allegro

twoj tez ladny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
faktycznie Irtsaiowy lepszy
moj wogole ZUPEŁNIE INNY
..VILEDA -ZESTAW ULTRAMAX - MOP+WIADRO+KIJ+GRATIS- (535123691) - Aukcje internetowe Allegro

twoj tez ladny

Tylko proszę się ze mnie nie śmiaćdziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa
![]()

no fajny ten temat.Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam
.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)Ja mam taki z Biedronki z dwoma wkładamy,jeden do płytek taki niby do tłuszczu,a drugi do parkietu,ale jestem bardzo zadowolona,wchłaniają wodę doskonale i myją też extra,właśnie miałam pisać,że podłogi umyłam.Jestem z niego zadowolona i był niedrogi,ale wiadomo vileda to vileda,pewnie jest dużo lepszy;-)
Ja tutaj jak popatrzyłam na mopy w cenie Viledy to się załamałam, jaki szajs
Dlatego zdecydowałam się ostatecznie na Viledę
To że z Biedronki to wcale nie znaczy, że może być gorszy
nie nie,ja jestem zadowolona z produktów Biedronki bardzo,bo są dobre i tanie,ale wydaję mi się,że vileda to bardzo dobra jakościowo firma;-)
.Wtedy kupilam juz vilede