reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Tylko proszę się ze mnie nie śmiać :-p dziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Stary mi się rozwalił, jutro jadę kupić nowego ale nie wiem jakiego :confused: mam trochę tych podłóg do mycia i chciałabym żeby nowy się sprawdził. Stary to był taki niebieski gąbkowy wałek, bez wiaderka, pewnie będziecie wiedziały o co mi chodzi.
Doradzicie coś? Albo może odradzicie czego nie kupować :confused:
Ja mam taki i jest super :tak: nawet sie nie spocisz:rofl2:
MOP+WIADRO NOWOCZESNY LEIFHEIT TWIST-SYSTEM (532109086) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
cześć mam ferie :-)

a w czasie 2 tygodni muszę napisać pracę dyplomową, 3 programy indywidualne i 7 ewaluacji programów do pracy... no to sobie nie odpocznę :baffled:

Dzien doberek....:-)

Miska, Agusia czekam na fotki:tak:
Wisnia ale masz zaje fajne ferie nie ma co:sorry2::baffled:

Ja juz po spacerku, obiadek gotowy, jUla spi......a ja zamiast odpoczac przed praca<na 16 > to klikam na forum:-D

fajny super rewelacja.

ja mam zwykły z viledy takie jakby paski i też jest spoko wrzucam do pralki i się pierze i dalej myję.
ale w przyszłym tygodniu w LIDLU będzie oferta z viledy może warto poczekać choć nie wiem jakie są ceny w sklepach.
ten Ireczki mi się naprawdę podoba super rozważę jego zakup choć cena trochę straszna ale pewnie jest wart- może w niemczech taniej co????????????ile eurasów???????

fajny super rewelacja.

ja mam zwykły z viledy takie jakby paski i też jest spoko wrzucam do pralki i się pierze i dalej myję.
ale w przyszłym tygodniu w LIDLU będzie oferta z viledy może warto poczekać choć nie wiem jakie są ceny w sklepach.
ten Ireczki mi się naprawdę podoba super rozważę jego zakup choć cena trochę straszna ale pewnie jest wart- może w niemczech taniej co????????????ile eurasów???????
49,95:tak: ale naprawde warto:tak: to sie kupuje raz na pare lat a te szmatki pasuja i z viledy:tak:

temat fajny Joasiek poruszylas.....:tak:;-)
Tez juz sie zastanawialam nad mopem i nie mialam pojecia jaki kupic......
Ten Irtasiowy super, ale jak mezusiowi oznajme ze taki chce to sie popuka po glowie:szok::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry