reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Technik juz poszedl suszarka naprawiona :rofl2::-) ale wcisl mi taki proszek za 22 euro co niby wszystko czysci , niby sie termostat przegrzal od tego ze proszek stawiam kolo suszarki a on byl docisniety do sciany :-D ja juz nie wspomne ze on skakal i zanim ta sruba niewypadla to zdrowo tarlo :-D ale mam radoche :rofl2:
Za to teraz ludzie z telekomunikacji sprawdzaja mi linie bo jak rozmawiam przez telefon to mi trzeszczy w sluchawce i internet mi sie traci od 3 dni:baffled:

Witam:-) Muszę coś na obiad wymyślić... tylko nie wiem co:confused: Ach i w końcu tą torbę do szpitala dopakować do końca:-p Nigdy nie mam czasu:rofl2:

Wrócilismy z gór, było super.

Domyślam się;-) Fajnie tak sobie wypocząć...:sorry2::tak:

Hej
zaraz wysyłam mojego "Dinozaura" na bal przebierańców:tak::-)

...nastałam sie w wczoraj w punkcie wypozyczania stroi ze szok:szok::angry::-D..

Ale pewnie warto było i Kondzio rewelacyjnie wygląda:tak:

Irtasiu dobrze, że po dzisiejszych naprawach będziesz miała wszystko jak nowe;-)

Miłego dzionka:happy: U nas leje, wieje i aż się nie chce przez okno wyglądać, a co dopiero wychodzić:baffled:

I ja się witam:tak:
Miśka fajnie, że wyjazd się udała:-)
Agusia my też chcemy zobaczyć Twojego Dinozaura:-D
Irtasia też masz przygody:-D
Wolfia no pakuj się dziewczyno, pakuj:-D Ani się obejrzysz, a będziesz już rozdwojona:-)

A my kolejny dzień leniwca:sorry:

Hej! Agusia pokaż dinka koniecznie :tak:
Przypomniałas mi przy okazji jak u nas kiedyś był bal przebierańców dla psów, i konkurs na najlepsze przebranie. Wygrał pies mojej koleżanki z klasy - jamnik o wdzięcznym imieniu Filut. Kumpela zrobiła mu wtedy kartonowy pancerz, pomalowała i Filut wystąpił na balu w roli żółwia ninja :rofl2: :-D

Miśka fajnie ,ze wypoczałaś na nartach :-)

Irtasia faktycznie masz przygody z tymi cudami techniki ;-) A wszystko po to zeby sobie zycie ułatwiać:-D;-)

Wolfia -teraz to nie znasz dnia ani godziny:-D:tak:;-)

Witam sie:-)
i lece ponadrabiac, może mi sie uda zanim zostanę zarzucona nastepna robotą, tak jak od rana

Agusia też czekam na fotke Dinusia:tak::-)
Miśka i na zdjęcia z gór też:tak::-) fajnie mieliście, ech... ja na nartach nie zjeżdzam tylko na biegówkach zapodaje, ale juz 3 lata przerwy miałam, ale tak sobie myslę, że jak Hubek podrośnie i będzie chcial zjezdzac na nartach to też sie wreszcie przełamię i się nauczę, może mąż też:tak:

Ostatnia edycja:
Tylko proszę się ze mnie nie śmiać :-p dziewczyny ale potrzebuję Waszej rady w kwestii... mopa :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Stary mi się rozwalił, jutro jadę kupić nowego ale nie wiem jakiego :confused: mam trochę tych podłóg do mycia i chciałabym żeby nowy się sprawdził. Stary to był taki niebieski gąbkowy wałek, bez wiaderka, pewnie będziecie wiedziały o co mi chodzi.
Doradzicie coś? Albo może odradzicie czego nie kupować :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry