reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)
Brrrrrrr ale tam dzis zimno:baffled: Juz zaliczylam z Chrisem logopede jak narazie lekcje bedzie mial raz w tygodniu po 45 minut narazie cwiczymy "sz" dostal zadanie domowe na obrazku musi malowac pajeczyne i mowic "szszszszszszszsz" i mam mu malowac wanne i krany z ciepla i zimna woda i on ma malowac wode i mowic "szszszszsz" a do tego podlozyc miedzy warge a nos slomke:tak:

reklama
Witam sie juz jako mama dwulatka :-):-):-)

nawet wyspana, bo moje dziecko zrobiło nam prezent i przespało swoja pierwszą w zyciu noc bez pobudki:-):tak::-) pierwszą od dwóch lat, ech...

miłego dnia wszystkim zycze:-)

Gratuluje. Ale Ci Hubert super prezent zrobil :tak::tak::tak:

Witam

u nas dzis sniegiem proszy. Milenka od piatku podziebiona -kaszle i katar ma. :baffled::baffled: Teraz daje jej lekarstwa i mam nadzieje,ze szybko z tego wyjdzie.

Witam:happy: U nas od wczesnego rana sypie śnieg:szok::tak: Odkąd tu jestem, czyli prawie 3 lata, to nie pamiętam, żeby tyle śniegu spadło i nie roztopiło się od razu:-p

Rosmerta - no proszę i Ty dostałaś prezent urodzinowy:-D

Dokładnie;-):tak:

Irtasia to teraz masz lekcje logopedyczne z Synem;-)

Justynka ależ masz obłożenie gości;-):-D

Rozalka najważniejsze, że jest i już nic tego nie zmieni:-) Nie przejmuj się tym;-)

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Kurcze ja jak karmiłam to myślałam,że nigdy te nocne pobudki się nie skończą,ale raz jakoś nie zjadł.bo przespał i od tamtej pory nie je:tak:.Rano jak się obudzi daję mu 210 mleka i jest zadowolony:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry