Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda,że męża nie ma,bo chcielismy jechac do Aqua Parku
cóż,przełożymy na póżniej.Miłego dnia BB-Babeczki.I ja sie Witam i tez niewiem co toWitam z rana i zaraz uciekam ;-)
nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach : live topic![]()
i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła
![]()

No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.Rozalka powiedz mi własnie, wy chodzicie z Kubulem na basen??nie pogarsza mu sie skóra po tej wodzie
pytam, bo tez chcielibysmy sie przejść z Hubkiem na basen, ale troszke sie obawiam co będzie potem
![]()

Witam z rana i zaraz uciekam ;-)
nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach :![]()
i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła
![]()
też sie zastanawiałam.
No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.
Aha,ale powiem ci,że rozumiem Twoje obawy,latem po jeziorze Kuba miał straszna skórę,ale ył taki szczęśliwy............
ale wiesz w jeziorze woda brudna, a w basenie to inaczej już

no i ciekawa jestem jak to bedzie jak bedziemy w Grecji i bedzie sie kapał w morzu... czy się nie pogorszy wtedy skóra... no ale jak nie spróbujemy to sie nigdy nie dowiemy![]()