reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam.
Mąż mnie obudził,bo dzwonił,żeby Kubulowi sto lat zaśpiewać.Teraz jubilat je śniadanie,a potem sprzątanko i miły dzionek z synkiem.Dopiero wieczorkiem mama wpadnie na kawkę,a imprezka w sobotę.:tak:Szkoda,że męża nie ma,bo chcielismy jechac do Aqua Parku:baffled:cóż,przełożymy na póżniej.Miłego dnia BB-Babeczki.

Rozalka powiedz mi własnie, wy chodzicie z Kubulem na basen??:confused: nie pogarsza mu sie skóra po tej wodzie:confused: pytam, bo tez chcielibysmy sie przejść z Hubkiem na basen, ale troszke sie obawiam co będzie potem:sorry2:

Witam z rana i zaraz uciekam ;-)

nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach : live topic
thread_livetopic.gif
:confused: i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła :dry:

Rozalka powiedz mi własnie, wy chodzicie z Kubulem na basen??:confused: nie pogarsza mu sie skóra po tej wodzie:confused: pytam, bo tez chcielibysmy sie przejść z Hubkiem na basen, ale troszke sie obawiam co będzie potem:sorry2:
No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.:tak:
Aha,ale powiem ci,że rozumiem Twoje obawy,latem po jeziorze Kuba miał straszna skórę,ale ył taki szczęśliwy............
Witam z rana i zaraz uciekam ;-)

nie wiecie po co te za napisy przy niektórych wątkach :
thread_livetopic.gif
:confused: i jakaś rameczka mi wyskoczyła i znikneła :dry:

Sama nie wiem po co te dodatki:baffled:też sie zastanawiałam.

Ostatnia edycja:
No właśnie niebyliśmy nigdy,bo miała zawsze te suche plamy,ale teraz lekarz mówił,że mozna spróbować.Tylko trzeba w domu posmarować Kubulę balsamem i zaraz po wybrykach spłukać woda(oczywiste)i nasmarować najlepiej wazeliną.Więc chcieliśmy spróbować i pojechać na godzinkę.:tak:
Aha,ale powiem ci,że rozumiem Twoje obawy,latem po jeziorze Kuba miał straszna skórę,ale ył taki szczęśliwy............

No własnie, wyobrażam sobie juz jaką Hubek by miał radochę:-D ale wiesz w jeziorze woda brudna, a w basenie to inaczej już:tak:
myslimy, żeby się przejśc, ale poczekam jeszcze na lepszą pogodę, bo nie chce by mi się rozłozył po takim wyjściu:dry:

no i ciekawa jestem jak to bedzie jak bedziemy w Grecji i bedzie sie kapał w morzu... czy się nie pogorszy wtedy skóra... no ale jak nie spróbujemy to sie nigdy nie dowiemy:-p

reklama
no i ciekawa jestem jak to bedzie jak bedziemy w Grecji i bedzie sie kapał w morzu... czy się nie pogorszy wtedy skóra... no ale jak nie spróbujemy to sie nigdy nie dowiemy:-p

No właśnie.Ale Ci powiem,że nawet sie nie drapał,choć skóra sie pogorszyła.Całe dnie na dworzu,nie miał czasu o tym mysleć,a w nocy spał super ,bo zmęczony wybrykami w wodzie.Więc będzie dobrze,zobaczysz.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry