Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w dodatku jak sprzątalam ich pokój odkryłam że jeden regał jest na maxa niestabilny, wystarczy go lekko pociągnąć i leci - więc regał leży na podłodze a bajzel jest większy niż był
Witam:-)
U mnie szaro, buro i ponuro, mała drugi dzień nieznośna przez wychodzące ząbki ,a ja tez jakas taka niewyraźna dzisiaj jestem.
Na szczeście zadnych gości w ten weekend nie mamy więc planuję trochę poleniuchowac pod ciepłym kocem z książką w ręku:-)
Miłego dnia i udanego weekendu:-)
Wisnia spokojnie ale jak to odmowiła spania? Madzix u nas tez szaro...moze nie szaro a biało sypie i sypie mam juz dosyć zimy, musiałam robic parkngi na ogrodku na jutro dla odwiedzających, ze tez wszyscy musza samochodami
Milena spala 3,5 godziny!!!! Wiec mialam czas odpoczac i poczytac ksiazke. Teraz Milka chodzi ze sciereczka i bawi sie w sprzatanie. Wszystko wyciera lacznie ze swoimi wlosami
A jednak wpadlam na chwilke;-)
Julcia spi, jedno ciacho zrobione, pod drugi biszkopt upieczony...reszta jutro bo mi sie nie chce....tez troszke odpoczynku sie nalezy,......
Mezus w mieszkanku wiec mi nie marudzi nad glowa