reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Oj Tycia, a ja myślałam, że to tylko mój Patryk jest taki gapciu ;-)
Kupiłam mu nowe spodnie (dresy), na drugi dzień kolega siedzący na podłodze w szkole go pociągnął za nie coś w okolicy nogawki i pupy i spodnie spruły się w kroku i do połowy nogawki - na szczęście na szwie.
A tak na poważnie, to gdzie się przewróciłaś :confused: Nic się nie stało :confused:

reklama
Tycia, szkoda kolana i szkoda spodni, ale dobrze, że nic poważniejszego się nie stało :tak:

Słyszałyście dziewczyny, że 13 latek został ojcem w Wielkiej Brytanii, a matka ma 15 lat?
Tu jest ten artykuł:
W. Brytania: 13-latek został ojcem- Onet.pl - Wiadomości -13.02.2009
Piszą w nim, że chłopak nie wygląda na 13 tylko na 8, nie chciało mi się wierzyć, ale jak zobaczyłam jakie to dzieci, to do teraz jestem w szoku :szok:
Dad at 13 | Boy Alfie Patten, 13, becomes father of baby girl Maisie with girlfriend Chantelle Steadman, 15 | The Sun |News
na stronce można obejrzeć filmik.

Ostatnia edycja:
Pa Justynka!;-):tak:
Dzis piątek 13-tego:szok:...przewrócilam sie i podarlam nowe jeansy:baffled:.Smiałam sie z upadku jak wariatka,dopoki nie zobaczyłam tych spodni:sorry2:.
mam nadzieję,że nic Ci sie nie stało:szok:,a jeśli chodzi o spodnie,to takie porwane znów są w modzie:rofl2:.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia świętego Walentego:-D:laugh2::happy2: Wam życzę:tak:

Tycia, szkoda kolana i szkoda spodni, ale dobrze, że nic poważniejszego się nie stało :tak:

Słyszałyście dziewczyny, że 13 latek został ojcem w Wielkiej Brytanii, a matka ma 15 lat?
Tu jest ten artykuł:
W. Brytania: 13-latek został ojcem- Onet.pl - Wiadomości -13.02.2009
Piszą w nim, że chłopak nie wygląda na 13 tylko na 8, nie chciało mi się wierzyć, ale jak zobaczyłam jakie to dzieci, to do teraz jestem w szoku :szok:
Dad at 13 | Boy Alfie Patten, 13, becomes father of baby girl Maisie with girlfriend Chantelle Steadman, 15 | The Sun |News
na stronce można obejrzeć filmik.
Szoook!
mam nadzieję,że nic Ci sie nie stało:szok:,a jeśli chodzi o spodnie,to takie porwane znów są w modzie:rofl2:.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia świętego Walentego:-D:laugh2::happy2: Wam życzę:tak:
Dziękuje i wzajemnie.:tak:

Wstałam o 7.00 i nic mi sie nie chce.:baffled:

Oliwieczka pytałaś jak to odmówiła spania - a no normalnie położyłam ją na drzemkę poleżała zregenerowała się i dyla z łóżeczka z hasłem: "nie cię aaa" :rofl2:

Tyciu ależ miałaś pecha no... spodni szkoda ale dobrze że Tobie nic poważnego się nie stało :tak:

Kasiad w szoku jestem straszliwym....

Justynka dzięki i wzajemnie :tak:

a moja Patrycja, żeby nie było za dobrze, wczoraj jak biegła wieczorem z łazienki wyrąbała kolanem w futrynę :crazy: kolejny siniol do kolekcji :wściekła/y:
lecę cosik szykować bo sen mi się spełni że goście przyjadą a ja w proszku będę :-p

ps. coś niesamowitego się stało = moja teściowa się zadeklarowała że przyjedzie i zajmie się dziewczynami żebym mogła sobie wszystko przygotować :szok::szok::szok::szok:

reklama
hej ja tylko na chwile mąż poszedl do pracy a ja samam ze wszytskim zostalam:crazy:

oj Wisnia:sorry2:
ale tesciwa Cie zaskoczyła:-)

Tycia szkoda jeansow ale jak pisze justynka sa w modzie takie potargane :sorry2:

paaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry