reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach :confused:
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki :baffled:

Kasiad w image na samym dole jest taki napis z plusem + Show Advanced Linkingjak go klikniesz to pojawia się dodatkowy linki pod czerwonym zdaniem i ten link kopiujesz i wklejasz :tak:

Witam z rana :-)
ja zaraz biorę się za robienie tortu
w nocy nieźle napadało śniegu :blink:

Wiśnia trzymam kciuki!!!!

Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach :confused:
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki :baffled:

Ja jak znajde odpowiadajacy mi obrazek klikam na nim prawym przyciskiem myszki,wyskakują własciwosci(adres obrazka),kopiuje.Potem w poscie pisze
. I tyle,wyswietla sie w poście wybrany obrazek:tak::-).

witam
Kasiu ja tak jak Tycia szukam sobie w googlach interesujacy obrazek a potek klikam prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka i to posta wstawiam:tak::tak:
Wiśnia trzymam kciuki :tak::tak:
Tycia , Karola udanych imprezek jutro życzę:tak::tak:
a ja zmykam dzisiaj na uczelnie na 17 nowy semest juz sie zaczyna a plan taki beznadziejny ech ale tylko 8 weekendów damy radę;-)

Dzieki :-)
Oj Madzia,szybko zaczynasz.Ja mam przerwe semestralna 3 tygodniowa,zostaly mi jeszcze 2:-):tak:.Plan tez mam nieciekawy:no: .

Oczywiscie witam!:tak:

Byłam w Smyku,Kondzio dostanie od mojej mamy garaż z samochodami zamykany na kluczyki.
my taki mamy z trzema samochodzikami,ale Antosiek nie umie jeszcze za dobrze poradzić sobie z tymi kluczykami i bawi się samymi samochodzikami,poza tym,jeśli o tym samy garażu mowa,to samochodziki z niego same wyjeżdżają,bo jest jakoś pod kątem i mały się wkurza:sorry2:

reklama
Dzieki :-)
Oj Madzia,szybko zaczynasz.Ja mam przerwe semestralna 3 tygodniowa,zostaly mi jeszcze 2:-):tak:.Plan tez mam nieciekawy:no: .

Oczywiscie witam!:tak:
to bardzo długą przerwe macie :tak: bo ja w sumie zaczynałam sesję jak ty już kończyłaś fajnie ale nie ma tego złego ....za 2 tyg bede juz po 2 zjezdzie i tylko 6 zostanie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry