Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki![]()

Dziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach
Ja do tej pory wklejałam z Fotosika, ale od kilku dni można wklejać z niego tylko miniaturki, a z ImageShack wychodzi mi tez beznadziejnie, jakiś przeskalowany, malutki![]()
:-).

my taki mamy z trzema samochodzikami,ale Antosiek nie umie jeszcze za dobrze poradzić sobie z tymi kluczykami i bawi się samymi samochodzikami,poza tym,jeśli o tym samy garażu mowa,to samochodziki z niego same wyjeżdżają,bo jest jakoś pod kątem i mały się wkurza
Byłam w Smyku,Kondzio dostanie od mojej mamy garaż z samochodami zamykany na kluczyki.

ja wchodzę na ekartki.pl i reszta tak jak napisała koleżankaDziewczyny jak Wy wklejacie teraz obrazki przy życzeniach

to bardzo długą przerwe macieDzieki :-)
Oj Madzia,szybko zaczynasz.Ja mam przerwe semestralna 3 tygodniowa,zostaly mi jeszcze 2:-).Plan tez mam nieciekawy
.
Oczywiscie witam!
bo ja w sumie zaczynałam sesję jak ty już kończyłaś fajnie ale nie ma tego złego ....za 2 tyg bede juz po 2 zjezdzie i tylko 6 zostanie