reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
no to mam długi weekend:-):rofl2:, na jutro wzięlismy urlopik bo mąż musi cosik w Śremie załatwić a my się zabierzemy z nim z Hubkiem to poodwiedzamy dziadków:rofl2: w sobotę wracamy bo mój brat ma urodzinki i jest impra:rofl2:

do poniedziałku więc babencje:-) miłego weekendziku:tak::-)

Dzis odpuszczam sobie prawko mam juz zaliczone 8 razy takze jeszcze tylko 6 razy musze isc tam sie ponudzic , znajoma z ktora chodze na prawko tez dzis nie idzie bo wybiera sie na karnawal chciala mnie wyciagnac ale to nie lezy w mojej naturze abym z siebie wariata robila czyli przebierala sie i gonila chlopow bo im cos wisi (obcina sie mezczyznom np.krawaty albo co im akurat zwisa):sorry2:

zleci Wolfia zobaczysz jak to szybko minie :tak:

Dwa tygodnie mi już tak szybko zleciały, więc i reszta pewnie też... a jeszcze niedawno w ciąży chodziłam i zastanawiałam się kiedy urodzę:-D

w sobotę wracamy bo mój brat ma urodzinki i jest impra:rofl2:

Udanej imprezki:tak:

Dzis odpuszczam sobie prawko mam juz zaliczone 8 razy takze jeszcze tylko 6 razy musze isc tam sie ponudzic , znajoma z ktora chodze na prawko tez dzis nie idzie bo wybiera sie na karnawal chciala mnie wyciagnac ale to nie lezy w mojej naturze abym z siebie wariata robila czyli przebierala sie i gonila chlopow bo im cos wisi (obcina sie mezczyznom np.krawaty albo co im akurat zwisa):sorry2:

A co to zazwyczaj:confused: Bo ja o nim nie słyszałam, a śmieszny musi chyba być:-p:-D
Irtasia może trzeba było się dać namówić:confused: Poszalałabyś sobie:rofl2:

A co to zazwyczaj:confused: Bo ja o nim nie słyszałam, a śmieszny musi chyba być:-p:-D
Irtasia może trzeba było się dać namówić:confused: Poszalałabyś sobie:rofl2:
Jak dla mnie to dziwny zwyczaj bo jakby ktos mi chcial cos obciac to bym chyba w ryj dala:sorry2::rofl2: jakos siebie niewidze pajacujacej na miescie w przebraniu no chyba ze w obcym miescie tam gdzie mnie nikt nie zna to moze ......:rofl2:

No tak Justynka :tak: Oliwieczka ma napewno wadę wzroku i ma wskazanie prowadzić samochód w okularach.
Ja też mam taki wpis w prawku, tylko, że ja robiłam swoje 20 lat temu, a wtedy dawali bezterminowo.

reklama
No tak Justynka :tak: Oliwieczka ma napewno wadę wzroku i ma wskazanie prowadzić samochód w okularach.
Ja też mam taki wpis w prawku, tylko, że ja robiłam swoje 20 lat temu, a wtedy dawali bezterminowo.
aha no właśnie nie wiedziałam,że teraz mając wadę wzroku dają terminwe:nerd:
A Ty Oliweczka będziesz musiała zdawać znowu egzamin?:baffled::blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry