reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziewczyny mam pytanko jesli w moim miescie jest kilka prztychodni a ja naleze do jedenj z nich (zlozyłam deklaracje) to czy mogę isc do innej przychodni gdzie nie mam kartpoteki? Chodzi mi o lekarza ogolnego. Bo do moejej przychodni jest tyle osob ze nie mogr sie tam dostać od tygodnia :dry:

Dziewczyny mam pytanko jesli w moim miescie jest kilka prztychodni a ja naleze do jedenj z nich (zlozyłam deklaracje) to czy mogę isc do innej przychodni gdzie nie mam kartpoteki? Chodzi mi o lekarza ogolnego. Bo do moejej przychodni jest tyle osob ze nie mogr sie tam dostać od tygodnia :dry:

Warto zapytać,ale u nas trzeba miec kartę..No chyba,że sie idzie na ostry dyżur,to bez różnicy.:tak:

własnie Tycia po co ja mam sie meczyc uzerac z nasza służbą zdrowia juz znalazłam lekarza prywatnie :tak: za miesiac konczy mi sie waznosc prawka czas juz to załatwiać

fajne te pączki ;-)

Witam:-) Chłopaki właśnie śpią, a ja mam chwilę, bo zaraz muszę iść kończyć tą zapiekankę porową:-p Jak ja bym zjadła takiego pysznego polskiego pączka:sorry2: Pocieszam się tymi na zdjęciu:rofl2:
paczki_z_polewa_i_orzechami_desery_fotografie_2974.jpg

Może w zamian za to sernik z brzoskwiniami zrobię:confused: Bo w sumie zjadłabym coś słodkiego;-) No chyba, że jak mąż z pracy wróci to pączki upieczemy, ale pewnie mu się już dzisiaj nie będzie chciało;-)

Wiśnia ja też już trzymam kciuki:tak:

Miłego dnia Dziewczyny:happy: Pojedzcie tych dobroci jak macie możliwość;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry