reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam
mam dziś jakiś dobry humorek :-) mam nadzieje że się nie popsuje

wy tak o pączkach ja się cieszę że w pracy w tym dniu nie jestem :-D potem takie ciepłe pyszne pączki kuszą :sorry2:
a najgorsze jak dużo na koniec zostaje i do domu można zabrać:sorry2:
dlatego zawsze oddaje wszystko do schroniska dla bezdomnych żeby za dużo nie brać do domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam
a K przysezdl z pracy do domu z siatka pączków:sorry2:juz jednego wsunełam zaraz drugiego i chyba na tych 2 skoncze ;-)
ale jeszcze wczoraj faworków narobilam i tez wypada troche zjeść oj uwielbiam tlusty czwartek:-)
a wieczorem na siłownie wszystko spalić:rofl2:

witam sie

szybciutko do was skrobie, nie mam w domku neta i nie mogę do was pisac...coś sie na łączach pochrzaniło...buuuuu:wściekła/y::wściekła/y: liczę na to, zę sie to zmieni w najbliższym czasie

dzis jestem u meża w pracy wiec tak szybciutko zdaje relacje co u nas..
Filip coraz więcej mówi, a raczej stara sie powtarzać...poza tym dzis mamy bilans dwulatka...
tęskni i sie za wami, i wkurzam sie, zę nie mogę pisać..
nawet nie mam jak poczytać...

a dzis tłusty czwartek wiec wszystkim życze byście nie liczyły kalorii tylko korzystały z tego fajnego dnia...ja sam upiekłam wczoraj 70 pączków i dzis zajadam...

mam nadzieje, ze wkrótce sie odezwe i że o nas nie zapomnicie

oj matko dwa pączale zaliczone do kawy a Szymek pól wsunął jeszcze 3 zostały :szok: ale zostawie je dla gości jeśli ktoś się napatoczy.
oj u nas już też pięknie śnieg pruszy delikanie jak puch. już trochę zabawy było bo o 8:30 pojechalismy do cukierni więc zaliczyliśmy snieg przed domem.
uciekam do zabawy bo słszę że coś leci w pokoju z wielkim hukiem:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry