reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia fakt zapisałam to wszystko i jak już kliknełam to zauważyłam że to nie nasze mieszkanie. sorry dziewczyny nie chciałam zaśmiecać.

reklama
Gosia fakt zapisałam to wszystko i jak już kliknełam to zauważyłam że to nie nasze mieszkanie. sorry dziewczyny nie chciałam zaśmiecać.

Karola ja żartowałam;-) jakie tam zaśmiecanie przynajmniej po innych watkach latać nie trzeba co nieraz ja na raty robię bo zdążę jeden post przeczytać a tak wszystko mam w jednym :-D

A ja znowu pobudka 6:00 i to przez Emilkę no ale poszła spać po 20:00 i nie wiem czy wolę szybciej wolny wieczór czy pobudkę z rana :-D

Dominik ma wagę taką jak Emilka na 4,5 miesiąca a wcale aż tak dużo mniejsza się nie urodziła :sorry2:

Czesc Dziewczyny

Rosmerta
, to wspaniale ze wyniki sa ok. Kamien z serca, co?
Gosiu, Dominik bardzo ladnie Ci rosnie. Waga imponujaca.

Udanego dnia wszystkim.

Witam. Ja aktualnie siedzę w pracy i mam przerwę na kawkę.

Rosmerta, super, że wyniki okazały się ok, teraz już możesz być spokojna :tak:

Gosia, ale Dominiczek Ci rośnie jak na drożdżach :szok: kawał chłopa z niego!

no PUstawo troche ale pewnie zabiegane dziewczyny:tak: ja tez muszę sie zabrać za porzadki okna trzeba umyc...
wiosna przyszła wiosna wreszcie jak ja się cieszę:-)ale super!!

no właśnie porządki ale ja to chyba w ostatnim tygodniu zrobię bo szkoda mojej pracy z oknami jakby padało.
a pusto owszem myślę że to jakieś przesilenie i dlatego.ja już obmyślam menu na niedzielną Wielkanoc. Chcę zrobić coś wyjątkowego no i przez cały dzień będą goście u nas od śniadania do nocy. przyznam się, że to będzie połączanie moich urodzin 30 ups więc kombinuję.

a od wczoraj hodujemy w Szymkiem w doniczce cieniutki szczypiorek mam nadzieję, że wyrośnie to zawsze jakaś dekoracja.
miłego dnia tym co słońce u nich świeci, bo u mnie dość szaro choć bez deszczu.

oj do porzadkow to jeszcze daleko u mnie....

hurrrrrrrrrrra wreszcie wiosna, mam nadzieje ze na stale, ale dzis mnie tak zoladek boli ze nie potrafie sie do konca ta wiosna cieszyc..no i zaraz do pracy trza isc...

reklama
Do góry