reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobry wieczór:-)
Zaglądam do Was regularnie podczytać, żeby nie mieć potem zbyt wielu zaległości;-) Mnie to absorbuje kurs prawa jazdy - już prawie 10h za mną:tak: Dodatkowo rodzina i "żywi" ludzie, więc korzystam póki mam możliwość;-) W przyszłym tygodniu pomogę mamie w porządkach świątecznych, bo to już tuż tuż... ale dzisiaj jak ładnie i cieplutko było:-) Na weekend zapowiedzi są też rewelacyjne, bo nawet do 18*C w niektórych regionach Polski:-):-) Po tak długiej zimie, aż miło i chce się żyć:-)

Rosmerta świetne wiadomości:tak::tak: Dobrze, że wszystko w porządku:-) Szybkiego powrotu do formy sprzed zabiegu i realizacji planów, bo grafik napięty;-) Powodzenia:tak::happy2:

Gosiu z Dominika to będzie chłop jak dąb;-) Super, że tak ładnie i zdrowo rośnie:tak: Oby tak dalej:happy2:

Karola pomysły w głowie już porządkuje na Święta;-) Jak zwykle pewnie będzie oryginalnie i pysznie:tak:

Dobranoc:-)

reklama
Witam piatkowo:-)

zapieprz w pracy, więc tylko wpadam sie przywitac narazie, może później sie uspokoi

Karola juz czekam na twoje pomysły na świąteczne potrawy, zawsze coś fajnego wykombinujesz:tak::-)

Wolfia nie dziwię się, że nie masz czasu zbytnio tu zagladać - korzystaj ile mozesz z kontaktu z rodzinka i innymi "żywimi" ludźmi:tak:no i rób ten kurs - powodzenia!!

wczoraj piekan wiosenka za oknem a dzis narazie szaro-buro, no ale moze sie rozkręci

miłego dnia wszystkim:tak:

:-)Pierwsza
MIŁEGO DNIA my dziś jednak jedziemy do Gdańska oj muszę na chwilę odstawić Szymka marudę by nabrac energii więc szykuje się kino.

Witam ;-)

nie ma jak pobudka o 6:00 mały chyba sobie ta godzinę upodobał ;-) zanim go nakarmię i przebiorę to zlatuje czasem i godzina bo jest tak wyspany że fika i się tylko śmieje a jak dziś zasnął o 7:00 to obudziła się Emilka wiec nawet nie dane jest mi iść spać dalej ;-) no i chrześniak jeszcze od wczoraj nocuje wiec wojowanie do 22:00 było ;-)

co do sprzątania to u nas jeszcze nic sie nie zaczęło choć okna R pomył kilka dni temu może jak będzie czas to umyjemy jeszcze raz ;-):-D a jakoś zależy od dnia czy ten czas jest ;-)

Wolfia sporo już masz tych godzin :tak:

Dziś jedziemy do babci R wiec wyprawa nas czeka ;-)

Gosia :-) z taka radosną "trójeczką" to pełne ręce roboty. Dzielna kobitka z ciebie.:tak:

Życzę miłego dzionka,ide ubrać golasa,bo sam sie rozebrał i biega zadowolony smyk mały.:-D

Dzień dobry:-)

Widzę, że nastroje wiosenne i wyjazdy, więc optymistycznie;-) Naładujcie sobie akumulatorki Dziewczyny, odpocznijcie jak macie tylko możliwość:tak:

A ja dzisiaj o 15:30 mam znowu jazdę, a potem wykład i nie będzie mnie do 19:sorry2:

Miłego dnia:-)

witam ,
ja juz po wiosennych porządkach:), w pracy młyn przed świetami.
dobrze ze zrobilo sie juz troszke cieplej bo dostawałam juz depresji, na nic ochoty na nic czasu- dół straszliwy mnie dopadał i nic nie pomagało, ale na szczescie wraz z pogadą wszystko przeszlo. Jak bede miala chwile to coisik poczytam, bo dzis wieczor samotny mnie czeka, bo Ł wyjexchał znów na delegacje do w-wy .

Witam poweekendowo:-)

ale tu pustki:szok:

weekendzik udany, mój Tata wyprawiał swoje 60te urodzinki, była imprezka dla rodziny i niespodzianka wieczoru: przyjechał mój brat ze Szkocji specjalnie na ta okazje:tak::tak::-) (zostaje do środy)wszyscy w szoku szczególnie rodzice moi, o przyjezdzie wiedział tylko mój drugi brat i jego narzeczona. Super niespodzianka:-)
Hubek latał jak nakręcony, szalony z kuzynostwem i po raz pierwszy szedł spac o 22:-D ale nie przełozyło sie to niestety na dluzsze spanie:sorry2::dry:

a wiosenna to może i u nas jest temperatura ale pogoda jesienna raczej :baffled:

miłego dnia wszystkim:-)

no właśnie temperatura koło 10 ale słoneczko jeszcze śpi. my wczoraj utopiliśmy marzanne w rzece z parku oliwskim może to coś da. ale koło mojego domu jeszcze w jednym miejscu leży śnieg. a jak widzę te kupy co się pokazały to mnie cholera bierze.aby już ta wiosna na dobre przyszła i bym mogłą posadzić jakieś braktki kwiatki i zrobić swój tarasowy ogródek i nie ubierać się tak grubo oj tęskno mi za tym. a do tego przecież robimy od nowa plac zabaw więc mamy trochę roboty choć ja to lubię.

my dziś w domu moje gardło bardziej mnie boli ale nie daję się bez walki.miłego dnia.

reklama
Do góry