reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a ja dopiero skończyłam chatę sprzątać uffffff zaraz lecimy do sklepu po coś na obiad bo w lodówce pustki.no widzę że chyba musiało chwilkę padać bo krople na tarasie są ale teraz słoneczko niewinnie zagląda.napewno to nei to samo co w weekend-oj bosko trochę się naładowałam to i humorek lepszy.

dziś Szymek ma misję z tatą-będzie robił laurkę z sercem jak Aneta z Cbeebies i nie mam przeszkadzać.zobaczymy co z tego wyjdzie ile tata będzie miał ciepliwości.

no co do nauki to fakt lepiej poprawnie. ja to zawsze polecam te wszelkie cyfry i litery piankowe. można je wyjmować i ukłądać w kolejności, obrysowywać,przyklejać do kafelek na mokro wg. mnie to super pomysłbo ma wielkie zastosowń.tylko niestety co do liter to same drukowane chyba są.

miłego dnia mamuśki spadam bo czas leci.

reklama
Dzień dobry:happy2:

Od soboty jesteśmy już w IE. Weekend trafił nam się bardzo ciepły i musiałam wyciągnąć z szafy letnie rzeczy dla dzieciaków czyt. spodenki i koszulki z krótkim rękawkiem;-) Dzisiaj za to już sporo chłodniej i częściowo pochmurnie:sorry2: Prania już za mną, wczoraj doprowadzaliśmy ogródek do porządku, bo trawa do kolana urosła pod naszą nieobecność:-p Pora się w tym tygodniu za sprzątanie wziąć, bo trochę kurzu jest, ale przynajmniej dywany mam czyste, bo przed wyjazdem prałam na górze, a O. na dole jak nas nie było:tak: Zresztą muszę powiedzieć, że zastałam naprawdę czysty dom, bo moich 3 miesiącach nieobecności, więc z moim mężem nie jest jeszcze tak źle:-D Nawet lodówkę umył:-)

Agusiu widzę, że egzamin tuż tuż... już trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia:tak: Ja muszę z mężem zacząć jeździć tutaj... zobaczymy jak mi się będzie jeździło po lewej stronie:-p
Śliczne zdjęcie komunijne Kondzia:tak: Udanych zakupów rowerowych;-)

Gosiu gratuluję 10kg mniej:tak::tak: Powodzenia dalej:tak: Też jesteś na Dukanie?;-)
Muszę się i ja zmobilizować, bo moja waga jest ciągle na -5kg tylko:sorry2:
Zdolna dziewczynka z Emilki... pisze literki:szok: Ja jestem pod ogromnym wrażeniem, tym bardziej, że Victor ledwo co koło umie namalować:-p Uważam też podobnie jak dziewczyny, że jak już chce się uczyć pisać, to lepiej niech zacznie od "pisanych", a drukowane same przyjdą, bo są znacznie łatwiejsze:tak:

Rosmerta fajnie, że weekend się udał:-) Oby więcej takich dni:tak:

Karola jak dobrze, że masz już sprzątanie z głowy;-) Dobrze, że tata się angażuje w prace plastyczne z synem, zwłaszcza z takiej okazji:tak: Napewno sobie cierpliwie poradzą... zresztą każdy efekt będzie zadowalający, bo chęci były, a to najważniejsze;-)

Pora się za obiad wziąć... odezwę się jeszcze później. Teraz może uda mi się być już na bieżąco:happy2:

Miłego dnia Dziewczyny:tak:

Wolfia ja na Dukanie nie jestem ;-) bo jem warzywa i owoce no i pozwalam sobie na wieprzowinę tylko wszystko staram się robić z piekarnika :tak:i ograniczyłam słodkie ....ograniczyłam bo ciągle coś tam podjem bo mnie kusi :sorry2: ale karmię jeszcze wiec nie chce szaleć z dietą no i jak gdzieś jestem to jem co dają bo się nie chce głodzić

właśnie wróciliśmy od babci kupiła śliczne kompleciki dla małego i dała pieniążki żeby Emilce coś kupić i pojechał z nią R w końcu jak tatuś pojechał stracił prawie 150zł babci :-Da Emilka podobno skakała z radości przy kasie no ale kupił puzzle z księżniczkami 3 bluzeczki komplecik tuniczkę z getrami i opaską skarpetki i majtki barbie :shocked2:

Witam:-)

no Gosia szok, że EMilka juz pisze lietrki:szok: ale jak juz to iśc za ciosem i lepiej jej pisane pisać:tak: zdolniacha z tej twojej córy:tak:

Wolfia krókie rękawki i krotkie spodenki mówisz...:shocked2: no ładnie, zazdroszczę:sorry2: a co do jeżdżenia to lepiej odrazu wsiadaj za kółko i ćwicz ćwicz, bo wiadomo praktyka czyni mistrza;-)

Karola no jestem ciekawa efektow wspólnej pracy twoich mężczyzn:-) najważniejsze, że razem zrobią to:tak:

no my wcozraj otaorzylismy sezon rowerowy - Hubek nareszie nie boi sie jeździć w foteliku, bo w zeszłym roku cos miał starcha, no ale juz mu mineło i nawet nie chcial wracac do domu z wycieczki, no ale chmura ogromniasta szła więc musielismy. Ja wieczorem jesszcze szłam na fitness, więc dzisiaj podwójnie mnie wsio boli:sorry2:

miłego dnia dziewczyny:-)

Hej Dziewczyny:-):-)

cos ostatnio w ogole nie mam czasu nawet otworzyc kompa. Pogoda w weekend nam dopisywala wiec troche bylismy nad jeziorem w lesie, a w niedziele mielismy rodzinnego grila. Zeszly tydzien tez nalezal do udanych - spotkania ze znajomymi.

Gosiu, masz zdolna corcie.:tak::tak::tak: Dziewczyny chyba maja racje, ze lepiej isc za ciosem i uczyc Emilke pisanych literek.
Milenka tylko kilka literek drukowanych umie. No i umie napisac mama i tata.
Gosiu i jeszcze gratuluje tych 10 kg na miniusie!! Podziwiam, bo ja to nawet 1go nie moge zgubic. Waga stoi w miejscu i to mnie strasznie frustruje:wściekła/y:

Wolfia, tak sie zastanawialam czy Wy juz jestescie w Ie. I jak po 3 miesiacach nieobecnosci? Poczulas sie jakbys wrocila do domu?Pozdrow meza i dzieciaki od nas.:happy2:

Rosmerta, fajnie ze Hubek jezdzi w foteliku i sie nie boi. Teraz wiele ciekawych wycieczek Was czeka, prawda?

I ja witam :tak:

my dziś z małym do szczepienia aż boję się co to będzie później bo ostatnio dał mi nieźle popalić :sorry2:

jeny już całkiem zapomniałam te czasy szczepień i płaczów.
no u nas dziś szaro jakoś za oknem wieć czas na kawę.

hej
nie mam jeszcze zdjęć z komunii a miałam pokazać torta wiec wklejam choć jedno z komórki(napis zaczynał się już rozpuszczać a był to wieczór przed komunia....rano była poprawka i napis został zrobiony ze złotych kulek;-))

Załączniki

• Zdj&#281;cie030.jpg
    Zdj&#281;cie030.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Gosia powodzenia na szczepieniu, oby maly był spokojny:tak:

Agusia tort super:tak: ale musiałaś sie denerowwoać, jak napis ci sie zaczął rozpuszczać co? ale pewnie pisakami robiłas najpierw co? one juz to mają do siebie ze na smietanie sie rozpuszczają niestety

Do góry