Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i on jest tatusiem i to byla zamierzona ciaza bo juz nas znajomi atakuja bo chca male a weterynarz powiedzial ze jest ich wiecej niz 2 dziwi mnie to troche bo to jest jej pierwsza ciaza
Ach jak ja sie ciesze
:-)
Byliśmy w szoku! Najgorsze, że ten kto to wystawiał nie miał żadnego komentarza- czyste konto. Ale miał napisane, że tylko za pobraniem towar dostarcza- nie trzeba w ciemno wpłacać na konto i do 14 dni mogę zwrócić i mogę wykupić opcję otwarcia przy listonoszu. Stwierdziliśmy, że skoro wszystko wystawione na 3 dni, wszystko na kup teraz i po takiej cenie, to ktoś rozkręca biznes, potrzebuje pozytywów dużo, żeby później mógł drożej sprzedawać, no i kupiliśmy.Ten ktoś podziękował i napisał, że paczkę jutro wysyła. Dzień później dostaliśmy wiadomość od Allegro, że temu komuś zawiesili konto i do wyjaśnienia wątpliwości lepiej nie wpłacać mu pieniędzy na konto (ale my i tak nie mieliśmy wpłacać). Myślałam że paczka nie przyjdzie, bo i tak komentarza na zablokowane konto nie można wystawić, a zysk z tego byłby żaden- a tu proszę- dziś przyszło i naprawdę oryginalny perfum, piękny zapach!! Sama nie rozumiem!! Ciekawe czemu mu to zablokowali!!
Niestety nie mieliśmy okazji przetestować jak długo zapach się utrzymuje