nuśka 23
Mamy lutowe'07
Gosia, co do przebijania uszu u dzieci to ja jestem akurat za
:-)strasznie mi sie to podoba....jednak dowiadywalam sie i kosmetyczka twierdzi ze najlepiej przebijac w zimie, gdyz jest mniej zarazkow...i jak dziecko ma ok 8-9 mies. nie wczesniej......
Ja mam zamiar przebic Julci na swieta, jakos w grudniu....
:-)strasznie mi sie to podoba....jednak dowiadywalam sie i kosmetyczka twierdzi ze najlepiej przebijac w zimie, gdyz jest mniej zarazkow...i jak dziecko ma ok 8-9 mies. nie wczesniej......Ja mam zamiar przebic Julci na swieta, jakos w grudniu....
Mam nadzieję że teraz będziesz już duuuużo pisać
CO u Twojej Lailusi? Wciąż płakusia? Milenka ma raz lepsze, raz gorsze dni. Zauważyłam że to jest zależne od pogody i od tego ile w ciągu dnia prześpi. Nie znosi upałów
Dzisiaj i wczoraj przy 20-24 stopniach była Aniołeczkiem. Pieknie spała w dzień i płaczu było malutko, może w sumie 10-15 minut na dzień
:-(Ja bym chyba ignorowała te jej wszystkie uwagi... spróbuj przestać się tym przejmować, po prostu ile razy ona powie coś co Cię wkur*** to od razu zmień temat na inny, albo puść te jej uwagi bokiem, jakbyś ich nie słyszała. To jej pewnie nie zmieni, ale może dzięki temu nie będziesz się tak denerwowała? 

Ja osobiście miałam przebite jak byłam malutka i powiem szczerze że sama bym sie nie odważyła ;-)