reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Sanepidowi powiadasz.........
Sanepid to moglby sie zajac sklepem Albert!!!!!!!
Nie wiem czemu moj luby ukochal kupowac tam wlasnie mieso. I w promocji kupil uda z kurczaka, jak otworzylam opakowanie to smrod sie rozszedl i wisial w powietzru jeszcze przez jakis czas od wyniesienia ich z domu. A co ciekawe na opakowaniu data przydatnosci do spozycia wskazywala ze bedą ok jeszcze przez 3 dni...................
Przemetkowywanie, czy co?????????????

reklama
PAtri powiem jedno: tesknilam za Toba!!!!!!!!!! Za Twoja szczeroscia i otwarciem....kurcze ja Cie podziwiam bo ja bym chyba nic nie powiedziala tym glupim dziewczynom u fryzjera, tylko bym sie wkurzala podwojnie na nie i na sama siebie...a Ty przynajmniej im zwrocilas uwage...

we wlosach na pewno wygladasz pieknie,´bo pamietaj ze jestes super laska!!! A jak to moja babcia mowila: wlosy nie maz, latwo mozna zmienic.....

co do zwiazku, jak juz tu inne doswiadczone pisaly, z nadejsciem dziecka zwykle zwiazki sie plataja, dziwnieja, wymagaja wiecej pracy nad partnerstwem...i zycze zeby Wam bylo jak najlepiej!!!!!!!!!!!

co do pracy to ja faktycznie o niej pisalam, jestesmy w podobnej sytuacji....tylko ja jestem w Niemczech i wcale nie jest tu az tak rozowo jak by sie moglo wydawac....wiem moglabym wrocic do Polsaki, ale to inna historia.......

Pisz jak najczesciej, brakuje tu Ciebie!!!!!!!!!!!

Patri mnie kiedys fryzjerka tez tak potraktowała,tyle zapuszczałam,a tu takie strzępy!!!najlepsze było to,że mojemu mężowi(wtedy jeszcze chłopakowi) się bardzo podobało.i traf tu za chlopem...niektórzy fryzjerzy(fryzjerki)maja top do siebie,że nie słuchaja klienta,tylko robią z włosami co im się podoba,wkurza mnie to,jeszcze musisz im zaplacic za to,czego nie chcialas.tak samo w sklepie,wciskają ci wszystko,obojętnie czy wygladasz dobrze czy źle.kiedys poprosilam panią,żeby zmierzyla mi spodnie w biodrach,bo nie chciało mi sie przymierzać,a na oko wydawały się za duże choć rozmiar dobry.pani nawet nie wiedziała,gdzie się to mierzy,a miala cale stoisko ze spodniami...szkoda gadać...

Susumali kochana! Dzięki za to ponowne powitanie!
Tak bym strasznie chciala sie zarazic od kogos optymizmem. Wiecej sie wtedy udaje, latwiej sie zyje i jest się szcześliwszym. A tu masz, same smuty!

Zwariowac idzie z tymi ludzmi, zdebilnialymi dookola, tak mnie wkurzylo to towarzystwo u tego fryzjera, ze podlozylabym bombe!!!!!!
Jak juz siedzialam na fotelu powiedzialam lasce, zeby juz ciela jak uwaza bo widze ze sie z nia nie dogadam. No zatwardziala w swoich pomyslach i tyle, zero elastycznosci!!!!!!!!!!!! No ale coz, bylo minelo. Jestem odnowiona, powiedzmy. Wlosy po cieciu beda zdrowsze. Moze jeszcze im sie uda odrosnąc.
Czy wyciagnelam jakies wnioski? Tak. Ufac intuicji, jak ona mowi spieprzac, to spieprzac!! I nie dac sie zaszczuc : bo co sobie pomyslą............. Nie powinno mnie to obchodzic co sobie pomysla. Moglam spokojnie powiedziec, ze sie nie zrozumiemy wiec do widzenia, a ja nie wiem czemu zrobilam inaczej.

Kobieto! Dziciaki daja czasem do wiwatu, ale radosc z nimi niezla, nie?? :-)
Moglabym Julkę zjec taka jest superowska!
Kanibalizm z milosci, jak na filmie "Pachnidło" :-):-):-)

Wpadła mi ostatnio w ręce ksiązka Lema : Bajki robotów. Czy wiecie jakie to fajne?????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super poprostu:-):-):-) Polecam :-)

Patri głowa do góry, kurde z tymi wlosami to fryzjerka przesadzila na szczęście Ci odrosną, ale co do zachowania to masakra jak można byc takim beszczelnym:no::szok:katastrofa
Ja tez ostatnio byłam u fryzjera scięlam dośc mocno włosy, ale mi bardzo wypadają a więc to bylo jedyne wyjście-ale w sumie mi sie podoba:-)
Hmm powiadasz że zwiazek zawodzi, wiesz tak chyba to w życiu bywa nikt i nic nie jest idealne. Napewno wszystkie nawet najwspanialsze związki przechodzą kryzysy, ale najwazniejsze żeby sobie radzic, nie poddawac się, byc silnym. Pojawilo sie dziecko i świat wywrocil sie do gory nogami i czasami cięzko sobie to poukladac doskonale Cie rozumiem bo ja tez miewam zwatpienia, zle chwile i najchetniej rzucilabym to w cholerę. Wszyscy mowią że tu jest źle, nie ma przyszlości itp, i wszyscy chcą wyjezdzac ale niech nikt sobie nie mysli że za granicą jest tak kolorowo. Tez jest ciężko, napewo wiecej sie zarabia ale pieniadze same z nieba nie lecą, a wogóle wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
A co ja Ci bede przynudzac napewno sama wiesz dobrze jak to wszystko wyglada. Nie poddawaj sie, wygadaj sie na bb i pamietaj że jestesmy z Tobą:tak:

Julcia jak zwykle slodka!!!! a jakie ma fajne nozki, i jak sie lapie za kolanko, LAila tez tak robi,zawsze sie smieje ze to jak taka stara malenka...miod!!!!

reklama
Świetne filmiki i dobry pomysł z tą marchewką Patri :-) Gratulacje dla zębatkowej Julci!
Włosami się nie przejmuj, na szczęście nie są aż tak krótkie i pewnie możesz już teraz, albo wkrótce będziesz mogła je spinać w kucyk. Szybko odrosną :tak: Miałam kiedyś podobną sytuację - jakaś młoda siksa tak mnie krzywo opitoliła, że widząc moją minę gdy oglądałam się po zejściu z fotela, sama mi zaproponowała, że nie weźmie ode mnie pieniędzy bo jej nie wyszło :confused2: A ja wtedy poszłam do fryzjera pierwszy raz od 5 lat (miałam wtedy włosy do pasa) a poszłam tam z okazji ślubu przyjaciółki na którym chciałam fajnie wyglądać. A wyglądałam tak, że nawet nie miałam potem ochoty oglądać kasety z nagraniem z wesela :-p
Od tamtego czasu mam jakiś uraz i pójście do fryzjera to zawsze stres dla mnie. I tak rzadko chodzę, może raz na rok, nie trafiłam jeszcze na takiego fryzjera żebym wyszła od niego naprawdę zadowolona :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry