Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieźle!!!Miałam kiedyś podobną sytuację - jakaś młoda siksa tak mnie krzywo opitoliła, że widząc moją minę gdy oglądałam się po zejściu z fotela, sama mi zaproponowała, że nie weźmie ode mnie pieniędzy bo jej nie wyszło![]()

I magda się mnie pyta czy wszystko ok a ja nie wiedziałam co mam powiedzieć- byłam w szoku.
A ta fryzjerka w jeszcze większym. Nie dośc że magda nic za to nie płaciła to jeszcze zaprosiła ją do salonu na kurację odżywiającą- tez bezpłatnie oczywiście. masakra!!!
A ja przekonana, że mam na popołudnie!!!Bo tak było w pierwszej wersji a tu sie okazało, że nastąpiły zmiany w grafiku i tto ja tam powinnam być!!!Tomka juz nie było w domu- był w pracy. Więc szybko za tel do teściówki i w pracy byłam w pół godziny:-)Tak więc szybki początek dnia. I potem jeszcze kilka rzcey mnie wyprowadziło z równowagi, tak więc dobrze że dzien juz się kończy!!!
mam nadzieje ze nie zdazylyscie o mnie juz zapomniec
:-)

A co do fryzjerki.... uffff wstrętna baba, mogłaś nie zapłacić.....

No z tymi frzjerami to tak bywa niestety
a ja mam dola, bo moj maz wlasnie pojechal z moim tata zeglowac po morzu i tak do niechcenia znalazl prace (pisalam ze chce zmienic). Jak sie na nia zdecyduje to czeka mnie poza trwajacym remontem przeprowadzka do gdańska![]()
No z tymi frzjerami to tak bywa niestety
a ja mam dola, bo moj maz wlasnie pojechal z moim tata zeglowac po morzu i tak do niechcenia znalazl prace (pisalam ze chce zmienic). Jak sie na nia zdecyduje to czeka mnie poza trwajacym remontem przeprowadzka do gdańska![]()