agusia9915
Matka wariatka
kurde ciągle mnie z netu wywala
pisze do kumpeli;-) i nie moge nic wysłac
co jest grane
pisze do kumpeli;-) i nie moge nic wysłac

co jest grane

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

towarzystwo to wiedziałam, ze będzie przednie, ale bałam sie o zespól bo młody zamówił 3 tg. temu, a dobre zespoły to mają rezerwacje w rocznym wyprzedzeniem....ale okazało sie, że grali fajnie...

Kurcze, zazdroszczę Ci. Ja musiałabym na takim weselu miec stolik z łóżeczkiem dla małej. Bo przecież bez mojego "cycusia" się nie ruszę. Mnie też boli narazie głowa, ale z niewyspania. Po kilku wstawaniach do małej. Wolałabym, żeby to był zwykły kac.;-)Dziękuje za życzenia....i napiszę, ze niespodziewanie było świetnie.....!!!!!!!!!!!!!towarzystwo to wiedziałam, ze będzie przednie, ale bałam sie o zespól bo młody zamówił 3 tg. temu, a dobre zespoły to mają rezerwacje w rocznym wyprzedzeniem....ale okazało sie, że grali fajnie...
Ale mnie nogi bolą i głowa![]()
:-)Kurcze, zazdroszczę Ci. Ja musiałabym na takim weselu miec stolik z łóżeczkiem dla małej. Bo przecież bez mojego "cycusia" się nie ruszę. Mnie też boli narazie głowa, ale z niewyspania. Po kilku wstawaniach do małej. Wolałabym, żeby to był zwykły kac.;-):-)
juz wiem miałam wirusa
i to z BB