Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CałkowicieKasiad remontujesz kuchnie całkowicie - meble, sprzęt itd?
dość...
tylko kafle na podłodze zostają stare (trochę szkoda, bo wolałabym nowe, ale za dużo babarania z nowymi, a poza tym kasy będę miała na styk), na ścianę mamy już kafle kupione. Meble stare do śmieci, bo sa beznadziejne. Będą nowe, mój małżonek sam zaprojektował i sam zrobi
Tylko fronty kupne będą.Całkowicietylko kafle na podłodze zostają stare (trochę szkoda, bo wolałabym nowe, ale za dużo babarania z nowymi, a poza tym kasy będę miała na styk), na ścianę mamy już kafle kupione. Meble stare do śmieci, bo sa beznadziejne. Będą nowe, mój małżonek sam zaprojektował i sam zrobi
Tylko fronty kupne będą.

Całkowicietylko kafle na podłodze zostają stare (trochę szkoda, bo wolałabym nowe, ale za dużo babarania z nowymi, a poza tym kasy będę miała na styk), na ścianę mamy już kafle kupione. Meble stare do śmieci, bo sa beznadziejne. Będą nowe, mój małżonek sam zaprojektował i sam zrobi
Tylko fronty kupne będą.
ja ma straszny mętlik w głowie...niby już wszystko zaplanowane a jednak nic..po ponownych przemyśleniach pustka
Ale nie sądzę, żebyś mogła skorzystać z naszych pomysłów, Ty się budujesz, więc będziesz miała kuchnię z prawdziwego zdarzenia, ja mam maleńką ciasną kiszkę w bloku, coś koło 6 m kwadratowych 
muszą być kafle.