reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

aga-pg mi się właśnie bardzo podobały fronty z brw i zrobiłam sobie podobne, trafiłam na bardzo solidnego stolarza - pracował po 10 godzin dziennie przez 2 dni a jak mu proponowałam kawę, to mówił, ze on przyszedł do pracy a nie kawkę popijać, i dalej pracował :-D

reklama
mysia23 jak chcesz, to odgrzebię fotki mojej kuchni i wkleję, bo kuchnię robiłam jakoś na początku ciąży i też sama ją projektowałam, meble nam robił stolarz, wyszło około 500zł/metr bieżący, więc spoko cena.

A najlepiej, jeśli masz wątpliwości, to wklej nam jakieś zdjęcia i opisz Wasz pomysł na kuchnię, albo wrzuć rysunek/projekt mebli, co tam masz... na pewno dostaniesz tu od dziewczyn dużo rad które będziesz mogła wykorzystać :tak:

Joasiek dzięki za zainteresowanie, a kuchnię Twoją chętnie w całości podglądnę...
Ja swoje projekty robię w programie z IKEI, i nie wiem czy ta sie coś wkleić z tego, albo ja nie umiem...innych programów nie mam, bo nie bardzo sie orientuje jakie są oki, wiec nie szukałam..może coś w paincie mniej więcej naskrobie to wkleję...

głównie to chodzi mi o praktyczność szuflad, carga, poziomych szafek...w domu nie mam i nie wiem czy zdają egzamin...czy same zwykłe półki z drzwiami lepiej wybrac:baffled::confused: ..

A wogole pamietacie ten post <nie pamietam ktora to z nas napisala> o tej krwi potrzebnej a rh-.....bylo o tym wczoraj we wiadomosciach ze to jakis ''pic na wode''
Ktos sobie prawdopodobnie glupi zart zrobil, a ludzie kochani chcieli pomoc....i oddawali krew....tylko ze nikt z rzeczywistosci nie zadzwonil pod podany numer:dry:
Chamstwo no nie:wściekła/y: kurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...:no:

A wogole pamietacie ten post <nie pamietam ktora to z nas napisala> o tej krwi potrzebnej a rh-.....bylo o tym wczoraj we wiadomosciach ze to jakis ''pic na wode''
Ktos sobie prawdopodobnie glupi zart zrobil, a ludzie kochani chcieli pomoc....i oddawali krew....tylko ze nikt z rzeczywistosci nie zadzwonil pod podany numer:dry:
Chamstwo no nie:wściekła/y: kurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...:no:
Ja pisałam i tez słyszałam o tym.Ale tak sobie myslę,że jak ktoś poszedł oddać krew,to może komus innemu się przyda.ARH- to dość rzadka krew.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry