Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysia23 jak chcesz, to odgrzebię fotki mojej kuchni i wkleję, bo kuchnię robiłam jakoś na początku ciąży i też sama ją projektowałam, meble nam robił stolarz, wyszło około 500zł/metr bieżący, więc spoko cena.
A najlepiej, jeśli masz wątpliwości, to wklej nam jakieś zdjęcia i opisz Wasz pomysł na kuchnię, albo wrzuć rysunek/projekt mebli, co tam masz... na pewno dostaniesz tu od dziewczyn dużo rad które będziesz mogła wykorzystać![]()

..
kurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...
Ja pisałam i tez słyszałam o tym.Ale tak sobie myslę,że jak ktoś poszedł oddać krew,to może komus innemu się przyda.ARH- to dość rzadka krew.A wogole pamietacie ten post <nie pamietam ktora to z nas napisala> o tej krwi potrzebnej a rh-.....bylo o tym wczoraj we wiadomosciach ze to jakis ''pic na wode''
Ktos sobie prawdopodobnie glupi zart zrobil, a ludzie kochani chcieli pomoc....i oddawali krew....tylko ze nikt z rzeczywistosci nie zadzwonil pod podany numer
Chamstwo no niekurcze czlowiek chce pomuc, zaufa a tu takie cos...
![]()
brak mi weny;-)a mi to już nie napiszesz pw......:-(;-)