reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witaj PATRI !!!!! A jednak jesteś!!! Pisz co u Ciebie, Juleczki...i w ogóle!!!!
A tak poza tym to zawsze mnie urzeka zdjęcie przy suwaczku Juleńki...

reklama
Kobietki powoli, najpierw musze sie oswoic z tym forum, czuje sie jak w domu, ale czuje sie jakos obco na razie :) jej juz stracilam nadzieje ze kiedykolwiek tu powróce! A tu taaaaka mila niespodzianaka, Jej jak sie ciesze!!!!!!! :):):):):)

Najpierw sobie popodziwiam Wasze cudeńka kochane, jej! juz roczek, niektorzy sa po, niektorzy przed!

Ale sie ciesze kobiety ze znowu tu jestem! No banan na twarzy, od ucha do ucha :)

Nie spodziewalam sie ze tak gladko pojdzie :)

Eno... chyba nie myślałas, że dostaniesz zjebke na dzieńdobry od nas :D
Ale... nie znikaj nam juz nigdy na tak długo ;) Jak nadrobisz braki (na ile się da) to pokazuj Julcię!!! Nie moge sie już doczekać jej fotek :)

Jej dzieciaczki Wasze takie słodkie!
Achy i ochy i w ogóle :) Juz wrzucam stronkę na szybkie wybieranie, jednym kliknięciem będę z Wami. Codziennie siedzę na necie.

Jejku, a ile mnie nie było? Chyba ostatnio coś szybko naskrobalam jak bylam w Tomaszowie u babci Igi - mojej mamy. Matko kochana, sto czterdziesci tysiecy lat temu...

U nas wszystko ok. dzidzius zdrów. Badania słuchu były (brala antybiotyk mogacyuszkadzac sluch, wtedy gdy byla w szpitalu w Miedzylesiu). Dostala certyfikat, że uszka ma zdrowe :) Serduszko idziemy przebadac w czerwcu. żebow ma 8 i ida nastepne 4. Chodzi juz, zaczela gdzieś 2 tygodnie przed urodzinkami.

Chrztu jeszcze nie miała :-p
My ślubu tez nie mieliśmy :-p
U ginekologa od porodu nie byłam :-p

Generalnie jest wszystko super.

A oto moja cwaniurka malusia:
YouTube - piiiiić!!!! piiiiiiiić!!!!!!!!

ja Cię kręcę Patri no kopę lat!!! Witaj! Ile ja się razy zastanawiałam co u Was... fajnie, że jesteś, naprawdę - strasznie się cieszę, buźka!!!

u nas dzisiaj sajgon, korzystam z okazji, że dzieciaki jeszcze kimają i piszę bo potem to już chyba nie będzie szans - dziś impreza
żeby nie było tak wesoło połowa gości nam się w ostatniej chwili wykruszyła - teść w szpitalu, szwagierka ciężarna ma leżeć, dwie następne chore itd...
nic to będzie kameralnie tylko kto to wszystko pozjada???

może macie ochotę na imprezkę -zapraszam :-D

reklama
Patri o w morde na troszke zniknełas:-Dale dobrze ze juz z powrotem a Julaczek ma nadal takie duże brązowe oczka śliczne:tak:
Stanki nie smutaj sie bedzie dobrze zobaczysz główka do góry kazdy ma gorsze i lepsze dni i te lepsze napewno niedlugo do ciebie przyjdą:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry