reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja mam zeszyt z powklejanymi wszystkimi gadżetami począwszy od testu ciążowego(ciekawe ile przetrwają widoczne kreseczki ;-)) i zdjęciami usg oraz wynikami badań itd do kartek na roczek i wszystko zapisuje np kiedy wyszedł ząbek ile Emilka waży itd wszystko w zeszyciku no i zostawiłam pierwsze bucki :sorry2:szatę od chrztu itd :-D

J

- smoczek (z którego korzystała całe 3 dni hehe)
- pukiel włosków z pierwszego obcięcia
- śliniaczek
- pampersik newborn
- kartki z życzeniami z okazji narodzin i pierwszych urodzin
- 2 testy ciązowe
- opaska na rączkę ze szpitala

My mamy:
  • jedyne zdjęcie usg i opisy reszty badań usg
  • opaski z rączek i nóżek ze szpitala
  • odciętą klamerkę z pępuszka
  • pierwsze śpioszki, kaftanik, koszulka
  • pampers (newborn)
  • pierwszy smoczek
  • zdjecia - wybrane
  • świeczkę z 1 urodzin

Ja też z pamięci spisałam,ale mamy jeszcze (choć nie w pudełku, bo na razie jest małe)
  • butki ze chrztu
  • kartki z życzeniami z okazji narodzin, chrztu, z urodzin dorzucę dziś
  • śliniak też mam pierwszy
  • smoczek do karmienia też jest pierwszy
  • notatki tak jak Gosia, ale narazie schowane w mojej półce
  • test ciążowy mam, ale ledwo widać kreseczki...
włosi jak podetniemy też zachowamy...:tak::tak:

ciekawe czy nasze dzieciaczki uciesza sie ze skrzyneczek. moj maz twierzdi ze nie. ale ja lubie te moje kilka drobiazgow ktore zachowala mama. Martyyna nawet sypia w kompletach poscielowych po mnie . takich poszewek nigdzie nie daloby sie kupic:tak:

ciekawe czy nasze dzieciaczki uciesza sie ze skrzyneczek. moj maz twierzdi ze nie. ale ja lubie te moje kilka drobiazgow ktore zachowala mama. Martyyna nawet sypia w kompletach poscielowych po mnie . takich poszewek nigdzie nie daloby sie kupic:tak:

Też o tym myślałam...może dziewczynki tak, ale chłopcy....ja jednak tłumacze sobie, ze jak syn sie wypnie to ja będę mieć pamiątkę..:tak::tak:

Ja rozmawiałam z moimi starszakami i Paulina powiedziała, że to fajna sprawa, a chłopaki zrobili dziwne miny i powiedzieli, że to prezent bez sensu i że mają nadzieję, że im nie zrobię takiego prezentu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry