reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
opowiadaj jak było:-)
pewnie ładnie opalona jestes:confused:
foty;-):-)dawaj
opalona:no:, a to dobre.
Pogoda była tylko w sobotę i niedzielę, ale jakoś mnie słońce nie wzieło na dwóch spacerach z małą:-)Poniedziałek i wtorek, mglisto i dżdżysto. Zdjęć też za ciekawych nie mamy, no co innego Artur z Madzią, oni na nartach się wyszaleli i ze stoku zdjęcia duzo ciekawsze niż z deszczowej Szklarskiej. Zdjęcia może wieczorem, jak artur mi ściagnie z aparatów do kompa:tak:

Śniegu nie było w mieście, ani w okolicy, tylko na stokach i to też nie tak jakby się marzyło, ale moi pojeździli i w jednym kawałku do domu wróciliśmy. My z Wiki to tylko spacerowałyśmy, narty może za rok, jak mała będzie rozumniejsza, bo tak to tylko mama i mama, myślałam, że ją Madzi podrzucę na trochę i wymiana. Ona bawi małą a ja na narty, ale się nie udało:confused:Najważniejsze, ze trochę zmieniliśmy otoczenie i pobyliśmy razem. Małej się bardzo podobało w domu wczasowym , w którym bylismy. Były jeszcze dwie dzidzie: 11 miesięczna i 9, więc wymiana zabawek i te sprawy;-)A najlepiej było podczas posiłków, bo Wiki miała apetyt jak ta lala:-D, aż się panie kucharki nadziwić nie mogły. Oczywiście zupy były najsmaczniejsze. No i ja sobie od garków odpoiczęłam i od sprzątania, szkoda, ze tak krótko, jeszcze bym z tydzień powczasowała:-D

Dziewczyny, macie w kuchniach baterie kranowe z mieszaczem :confused:
Cała masa baterii kranowych do kuchni ma mieszacz. Zastanawiam się, czy to dobry pomysł. Do filtra wlewam zawsze zimną wodę (potem ją wykorzystuję do zup, napojów itp) a z takiego mieszacza to chyba nie leci zupełnie zimna woda, nawet jak się ustawi rączkę kranu na zimną wodę :confused: Przynajmniej taki mam mieszacz pod prysznicem i nigdy nie uzyskuję zupełnie zimnej wody z niego, jest zawsze letnia, ale może to on szwankuje poprostu :confused:

ja mam pod prysznicem i nie zbyt jestem zadowolona :-D u mnie z kolei nie można dobrze wyregulować na ciepłą wodę :baffled: raz leci letnia na środku a raz leci wrzątek nie wiem czy u nas to nie jest wina tego jak inni korzystają w tym czasie z wody :tak:i zabierają mi zimną ;-)

reklama
Gosia ja tak mialam na innym mieszkaniu jak ja bralam prysznic i ktos np puscil wode w kuchni to ja odrazu trzezwialam taka lodowa leciala:baffled::-D
No właśnie u nas też tak jest pod prysznicem, więc Tomek nie chce kupować już mieszacza do kuchni. Mi się natomiast podobają takie baterie kuchenne z wyciąganą słuchawką prysznicową, a one są tylko z mieszaczem,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry