reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kuba też sobie chyba zaraz utnie drzemke,a ja pranie wywieszę na balkonie,bo mi sie na suszarcr juz nie mieści.:confused:
Mały cwaniak właśnie ładuje sie do wózka i pokazuje,ze chce na spacer.:-D
A słonko świeci....
Ja tez pranie jedno mam zrobione i jeszcze muszę nastawić jedno ze swetrami bo ładna pogoda to wyschnie Dobrze ,ze mam program do prania swetrów ;-)

reklama
czesc
mega pracowicie sie zaczął tydzień prawie każdej z nas.
Ja po piatkowym ataku choroby jeszcze nienajlepiej sie czuje ale na spacer z Jakubkiem pójdę:-)chciałamjechac z nim na basen ale dzisiaj jeszcze sobie daruję, moze jutro się skuszę.
Miłego i słonecznego dnia dziewczynki:-)

Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu ;-)jak mężowi koszula potrzebna .Do sprzątania gonię dzieciaki starsze a czasmi jak są w szkole to robię im generalne porządki bo im zawsze szkoda cos wyrzucić a ja nie mam sentymentów :tak:

Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu ;-)jak mężowi koszula potrzebna .Do sprzątania gonię dzieciaki starsze a czasmi jak są w szkole to robię im generalne porządki bo im zawsze szkoda cos wyrzucić a ja nie mam sentymentów :tak:
Moje starszaki to ciezko do sprzatania zagonic a syn na slowo "sprzatanie" zaczyna plakac :baffled: no corka posprzata ale to tak jak mowisz ze i tak trzeba po nich robic generalne sprzatanie ostatnio byl ryk bo jej powycinane serduszka wyzucilam co sie po ziemi walaly:baffled: a prasuje wtedy jak mi cos jest potrzebne i zawsze jak kupuje to patrze na rzeczy zeby sie tak niegniotly:zawstydzona/y::-D

Ja tez jestem i sie tak wkurzylam :wściekła/y: jak mnie tacy ludzie grzeja :angry:
Sprzedawalam na ebay babka do dzis niezaplacila a glupkowato sie pyta czy je poslalam :wściekła/y: a do tego pisze ze kase poslal 26 tylko ze moj artykul konczyl sie 27

u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak:baffled:
Weronika spi Patryk grzecznie sie bawi wiec tez chwila relaksu:sorry2:

reklama
u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak:baffled:
Weronika spi Patryk grzecznie sie bawi wiec tez chwila relaksu:sorry2:
Okna myje u mnie mąż bo ja jeszcze mam labę jakieś pół roku ,mialam 3 cesarki i ta ostatnia nieżle dala mi popalic i dlatego wszystkie ciężkie prace robi mąz Tomek ja raczej na święta szaleństwo urządzam w kuchni ,oczywiscie rozsądne szaleństwo :-DNo i juz koniec mojego relaksu Gabrysia się obudziła idę pobawimy sie troszkę poczekamy jak Wojtek wróci ze szkoły sprawdzę co ma zadane i pójdziemy na dwór a potem po Zuzię o 13.30

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry