reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kobietki trzymajcie kciuki moja siostra dzisiaj bedzie miec cesarskie ciecie :-)
Malutki ma miec okolo 46 cm i waga miedzy 2480 a 2700 dostal juz lek na rozwiniecie plucek a ona dwie kroplowki na zatrzymanie skurczy

reklama
No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 tak :confused: A zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r :confused: dobrze myślę:confused:
No ja też tak myślę.No ale nie wiadomo własnie.:confused:I to ma być polityka prorodzinna...:baffled::baffled::baffled:

No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 tak :confused: A zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r :confused: dobrze myślę:confused:
zwiekszy dochody za rok 2007 i juz w tym roku jesli bedziesz skaldac o zasilek rodzinny ma wpływ
ja sie wlasnie zastanawiałam czy skorzystac z tej ulgi wlasnie z zwiazku z wychowawczym ale i tak przekraczam te maigiczne 504 zl a nie wierze ze zwieksza ta granice wiec skorzystałam z ulgi

Masz racje Kasiad, w 2009 r. o zasiłek nie będziemy mogły się starać bo juz minie 2 lata

reklama
Kasiad,ma racje:tak:.My nie mozemy niestety wykorzystac calej ulgi,bo maz jest na za mala kwote ubezpieczony:wściekła/y:.Postanowilismy te kwote przeznaczyc na wakacje:-).Musze sie zebrac dzis i wyslac to zeznanie w koncu:tak:.

Irtasia trzymamy kciuki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry