Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też tak myślę.No ale nie wiadomo własnie.No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 takA zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r
dobrze myślę
![]()
I to ma być polityka prorodzinna...

Trzymamy!Kobietki trzymajcie kciuki moja siostra dzisiaj bedzie miec cesarskie ciecie :-)
Malutki ma miec okolo 46 cm i waga miedzy 2480 a 2700 dostal juz lek na rozwiniecie plucek a ona dwie kroplowki na zatrzymanie skurczy

zwiekszy dochody za rok 2007 i juz w tym roku jesli bedziesz skaldac o zasilek rodzinny ma wpływNo dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 takA zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r
dobrze myślę
![]()

No dobrze, ale skoro, żeby uzyskać na ten rok zasiłek rodzinny musiałam składać dochody za 2006r, to ubiegając się o zasiłek w przyszłym roku przedstawię dochody za rok 2007 takA zwrot podatku zwiększy moje dochody w 2008r, czyli dopiero będzie miało wpływ wychowawczego za 2009r
dobrze myślę
![]()
Irtasiu, powodzenia dla siostry. Trzymam kciuki.![]()