reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami :no:bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam :tak:i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony :confused:a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić:tak:

Dziękuje za życzenia dla Wojtka ale znowu nie wiem co jest z tymi suwaczkami :no:bo Wojtuś ur 18 marca tak pisalam jak zakładałam mu suwaczek Z Waszych rad na pewno skorzystam :tak:i wprowadzę je juz od dziś tylko Wojtek nie będzie zadowolony :confused:a i męża muszę uswiadomic o nowych sposobach postępowania z Wojtkiem odnosnie lekcji Idę szykowac sobie i mężowi obiad Znalazlam w szafce jakis Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo -ziołowym Winiar .Kiedys kupilam i się w końcu doczekał;-)bo nie używam takich fix-ów gotowych wole sam sos zrobić:tak:

Powiodzenia Joanna :)
a co do tego fixa ;) to mi osobiscie nie smakował ;-)

Moja siostra dzis dostala skierowanie do szpitala na cesarke :tak::-) juz nie umie sie doczekac a mnie tam nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
JA CHCE DO POLSKI:-(

Co do nauki,to mam Joasiu podobnie z synem:baffled:.Wszystko,tylko nie lekcje.Po szkole ma 3 razy w tygodniu siatkowe i 2 razy judo i 2 razy angielski.Wraca wczesnie i po prostu musi te lekcje zrobic,bo jak wroci po zajeciach sportowych to nie ma siły:sorry2:.Nieraz musze sie nagadc.Nie chce mu sie uczyc,mysli,ze uda mu sie cale zycie bazowac tylko na inteligencji bez pracy...:wściekła/y:

Bartek ma telefon na karte i doladowania ma 5 zł lub 20 zł...
Jak uczyl sie tabliczki mnozenia,to pytalam go ile to jest 9 razy 5.Nie wiedzial:no:.A jak zapytalam ile zaplaci za 9 kart do telefonu po 5 zł,to od razu powiedział,ze 45 zł!!!!:szok::-D:-D:-D
Ręce opadaja:sorry2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry