Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziecko powinno byc dopiero z nia jak będzie sie lepiej czula jak można samemu zmieniać opatrunki .?Malutki śliczny trzymam kciuki za Twoja siostrę i działajcie TAK NIE MOżE BYC 

. W koncu jestem troszke spokojniejsza a wczoraj to olewali bo ordynatora w soboty i niedziele nie i robia co im sie podoba
. No ale wazne ze ordynator zadzialal:-)mnie też boli głowa może to wina pogody :-(Dzień dobry dziewczyny. Ale czy będzie dobry dla mnie tego nie wiem. Jak narazie boli mnie łeb jak diabli, Oli śpi a ja już nie mogę od 7, obudziłam się jakaś niespokojna i z bólem głowy![]()

Gdyby mąż poszedł za pózno,to 

byłoby zle z tą ręką.Rozcioł mu,założył sączek i gips(dla usztywnienia)i jutro znowu czyszczenie

.Ale w końcu dostał porządny lek przeciwbólowy.dobrze ze znalazł sie kompetenty lekarz i naprawi fuszerke tego ze szpitalaDziś tez sie naciełam na służbę zdrowia.Mąż poszedł dziś do chirurga w przychodni,a ten zrobił wielkie oczy na to zrobili mu w szpitalu.Żle wyczyścili ranę,kiepsko zszyli i jesznie nie kazali iść do kontroli za 2 dni,tylko za 10 na ściągnięcie szwów.Dobór leków też nie za bardzo.Z reszta chirurg stwierdził,że ma juz trzeci przypadek w zaledwie kilka dni,że komuś żle wyczyścili i zaszyli ranęGdyby mąż poszedł za pózno,to
byłoby zle z tą ręką.Rozcioł mu,założył sączek i gips(dla usztywnienia)i jutro znowu czyszczenie
.Ale w końcu dostał porządny lek przeciwbólowy.