reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
wczoraj pustki...dzisiaj pustki...

LIL KATE Z OKAZJI URODZIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DUZO ZDROWIA MILOSCI I RADOSCI KAZDEGO DNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

...chyba mam doła....a pogoda straszna....zaczęło lać i jest koszmarnie, ani spacer ni nic, siedzę w domu, zero wyjścia mimo, że mąż jest ma wszystko gdzieś...młody ciągle wyje..a ja najchętniej wyłabym z nim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Oj dziewczyna zmieniam zdanie na temat niemieckich lekarzy bo to co sie dzieje u mojej siostry w szpitalu to szok goraczka skoczyla juz 38,5 a pyralgina nie dziala a lekarza tam wogule nie ma:szok: i nikt nadal jej nieogladal a salowa powiedziala ze ma do wizyty czekac czyli do okolo 21 wieczor:szok:. W oczach jej faluje i ma dreszcze a oni nic :szok: i juz niewspomne ze malego ma nadal przy sobie

irtasia dopiero zobaczylam zdjecie: SLICZNY CHLOPCZYK!!!!!!!!!!!!
wspolczuje siostrze...ech co za szpital!!!!l..to nie do pomyslenia...niech siostra kategorycznie zada lekarza! musi jakis byc!!!!!!!!!

irtasia dopiero zobaczylam zdjecie: SLICZNY CHLOPCZYK!!!!!!!!!!!!
wspolczuje siostrze...ech co za szpital!!!!l..to nie do pomyslenia...niech siostra kategorycznie zada lekarza! musi jakis byc!!!!!!!!!
Nie ma lekarza w szpitalu oni do niego nawet dzwonili co jej podac no to dali pyralgina ktora i tak nie dziala i kaza czekac:szok:

WITAM:-)
irtasia-
jaki słodziak z siostrzenca:-) a juz ma imie?
współczuje siostrze.........nie ma tam jakiego chłopa co by personel chodził jak w zegarku?;-):-)
rozalka-szczerze współczuje .....masz teraz 2 dzieci;-)
mysia23 -dołka ,dolina mowimy STANOWCZE NIEEEEEEEEE:wściekła/y:

LILKATE - pije za Twoje zdrowie...........;-):-)

normalnie wymieklam jak mi teraz siostra powiedziala co jej lekarz powiedzial "ta goraczka to CHYBA taka jednorazowa" stwierdzil nawet nieogladajac rany :szok: i juz niewnikam w to ze od dwoch dni zaden lekarz jej tego nieogladal tylko ta pielegniarka czy salowa moze na to patrzy jak sobie siostra musi sama opatrunki zmieniac :szok: to jest tak dla mnie niepojete ze az slow mi brak
Agusia moja siostra ma chlopa tylko ze on taki mlody i wyglada jak dziecko takie potulne takze ja sobie tego niewyobrazam on i zrobic porzadek :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry