reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u mnie nocka tez nie najlepsza:baffled:

LIL KATE wszystkiego naj naj z okazji urodzin

walentynki06.jpg

reklama
Witam i ja!
Ja dzień dziś zaczęłam za to w miłym nastroju. Niedługo z mężem lecimy na spacerek z Oliwką.
Joanna, rozumiem Cię doskonale, przy trójce tak małych dzieci można się zmęczyć...

Lil, ode mnie też przyjmij najserdeczniejsze życzenia :tak:

Słodziaczek:-)

Ja mialam okolice 37,3 ,ale dosyc szybko mi przeszlo.Wydaje mi sie,ze wynika to po prostu z przebytej operacji.
Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zaglada:szok::baffled: to jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nic:baffled:

Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zaglada:szok::baffled: to jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nic:baffled:

To jakieś nie pojęte dla mnie...:no::no::no:

reklama
Lil kate najlepsze życzonka dla Ciebie kochana!!!
Zdrówka, pogody ducha, radosnych chwil, ocieplenia w uczuciach i układach z mężem, pociechy z Martynki i spełnienia marzeń

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry