Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyłączam sie do życzeń Dzień zaczął mi się koszmarnie jestem niewyspana dzieci mnie wkurzająu mnie nocka tez nie najlepsza
LIL KATE wszystkiego naj naj z okazji urodzin
![]()

chciałabym choć jeden dzień mieć wolny od tych wszystkich obowiązków Jestem zmęczona i nie mam ochoty na nic:-(Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zagladaSłodziaczek:-)
Ja mialam okolice 37,3 ,ale dosyc szybko mi przeszlo.Wydaje mi sie,ze wynika to po prostu z przebytej operacji.

to jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nic
Ona ma 38 stopni i po tabletce spadla minimalnie i znowu poszla w gore daja jej jedynie glukoze z potasem w kroplowce od dwoch dni ,opatrunki musi sobie sama zmieniac a pielegniarka tylko stoi i patrzy i malego tez ma przy sobie a jak dzisiaj dostala tej goraczki to pielegniarka jej przyniosla termometr i ta tabletke i stwierdzila ze nie ma czasu i poszla sobie i nikt do niej nawet nie zagladato jest dla mnie niepojete tak samo moja znajoma dostala jesc 5 godzin po cesarce a ona od dwoch dni nic
![]()