reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Takie naklejki wyglądaja niesamowicie ale to w sumie do nich dopasowywujemy wystrój pokoju :tak:Niektóre bardzo mi sie spodobaly szczególnie te z motywem kwiatowym bo ja mam malo kwiatków w domu:zawstydzona/y: to mialabym namiastkę i niektóre pasowały by do pokoi dzieci może kiedys jak będe miala duży dom :szok: to skorzystam ale pomysl fajny Pierwszy raz z się z czyms takim spotkalam

Ja narazie nad taką osłonką na panel gazowy się nie zastanawiałam, bo jeszcze Oli mi nie dosięgnie do panela - przy remoncie kuchni zrobiliśmy wyżej blat niż robi się standardowo. Ale pewnie za jakiś czas będę musiała pomyśleć nad tym, bo nie mam drzwi w kuchni, chyba, że jak zacznie dosięgać, to już nie będzie potrzeby :sorry:
Na Allegro nie widziałam takich zabezpieczeń, tylko znalazłam zabezpieczenia na kurki
ZABEZPIECZENIE KURKÓW GAZOWYCH nowość! (327912620) - Aukcje internetowe Allegro
u mnie całkiem nie przydatne, Oliwka nawet jak zacznie dosięgać, może kurkami kręcić do woli, gazu i tak nie włączy.

Joasiek naj naj wszystkiego dużo zdrówka szczęścia i pociechy z Milenki
88_normal.jpg
I my przylaczamy sie do zyczen:tak::tak::tak:

reklama
dziwne ale u mnie bylo 1 rok 1 tydzien wiec zrobilam od nowa no i teraz widze wszsystko tak jak Ty chyba tezm musze okulary kupic nie wiem dlaczego tak bylo:eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry