reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Te naklejki ścienne są bardzo fajne :tak: Ale rozejrzyjcie się po sklepach dla plastyków i z papierami. W dobrym sklepie możecie kupić folię samoprzylepną Oracala (kupuje się z rolki więc można wziąć ile metrów się chce), z których prawdopodobnie zrobione są te naklejki, błyszczące albo matowe, w pełnej gamie kolorów. I za pół ceny albo i mniej zrobić sobie samemu takie ozdoby :tak:

Metr kwadratowy takiej folii (Oracal jest naprawdę dobra, korzystamy z niej w pracy) kosztuje pewnie około 20zł, więc nieźle sobie doliczają w tych aukcjach... na jednym metrze w wielu przypadkach zmieści się cały wzór :tak:

Dokładnie ta aga-pg :tak:
Wydrukować sobie mały wzór na drukarce, podzielić go na kwadraty i przerysować na lewej stronie folii, którą jest papier kwadrat po kwadracie.. potem tylko nozyczki i gotowe :tak:

Witam wszystkich:-) po długiej nie obecności:-) prawie półtorej miesiąca,niestety nie miałam internetu i myślałam że oszaleję:wściekła/y:.Kiedy ja to wszystko nadrobię:szok:.Pozdrawiam gorąco:tak: i biorę się za czytanie:-D

no fajnie Joasiek a ja wlasnie kupilam motyle :baffled: do kuchni tylko wiem ze sama bym ich tak nie wyciela z moja zdolnoscia artystyczna :no::no::no: to by moze ćmy był po spotkaniu z łapką na muchy:-D:-D
no trudno kupione zaplacone czekam do 14 dni az przesla przykleje i bede sie cieszyc jak mi wyjdzie oczywiscie:rofl2:

TYCIA pilnie wzywana na wątek o zakupach dla dzieci !!!!!!!!!!!!!!

Akcesoria kuchenne - relingi

Ja ma taką osłonkę. Jestem z niej bardzo zadowolona. Służyła mi jak Madzia była mała. Nie zabezpiecza dziecka przed oparzeniem, gdyby wsadziła rączkę w palniki, ale tamte chyba też nie, bo sie nagrzewają. Ale daje mi komfort, ze nie boje sie, ze coś mi sie z kuchenki na Maje wyleje.

Joasiek, dołączam sie do wszystkich pięknych życzeń.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry