reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Wczoraj cały dzień na dworze, bo jak pisałyście piękna pogoda...dziś z resztą też!! W naszym w zagłębiu pogodowym aż 15 stopni. Filip spi, ja sie chwilowo udzielam...

Pochwalę sie, ze dziś jadę z MĘŻEM na zakupy....no może dla wilu to nic wielkiego, ale dla mnie to dobry znak...
Wczoraj i w ogóle ostatnio trochę pogadaliśmy, nareszcie...jakoś wszystko wraca powolutku do normy...może jakoś nam sie uda:blink::blink:

Narobiłam sobie tu zaległości...ale to przez wirusa.....normalnie Norton mi nie wyłapał i co...zawalony miałam komp, aparat, kartę pamięci..i nor tylko ja, moj brat też miał...cały dzień czyszczenia..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale już mogę zacząć nadrabiać inne wątki...

Wczoraj cały dzień na dworze, bo jak pisałyście piękna pogoda...dziś z resztą też!! W naszym w zagłębiu pogodowym aż 15 stopni. Filip spi, ja sie chwilowo udzielam...

Pochwalę sie, ze dziś jadę z MĘŻEM na zakupy....no może dla wilu to nic wielkiego, ale dla mnie to dobry znak...
Wczoraj i w ogóle ostatnio trochę pogadaliśmy, nareszcie...jakoś wszystko wraca powolutku do normy...może jakoś nam sie uda:blink::blink:

Już pisałam na innym wątku, ale powtórzę się:tak:
To świetna wiadomość:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry