reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

d´zien doberek....jam tez nerwowa:crazy: bez wiekszego powodu
choc nie przepadam za pilka nozna ale jakos jak sa szczegolne okazje (jak ta od dzis to sie jaram jutrzejszym meczem POLSKA- NIEMCY...
Ja tez za pilka nozna nieprzepadam ale ten mecz musze ogladac:tak: Sasiedzi z dolu zapraszaja nas na mecz na dol ale ja im powiedzialam ze ja bede stac na balkonie z polska flaga i spiewac Polska bialo-czerwoni moja Jacki uczylam 3 dni tych slow wypowiadac poprawnie i tez dostanie flage :tak::-D ale bedziemy sasiadow wkur.....:-D

reklama
My idziemy jutro na grilla,do znajomego,który mieszka w Niemczech,ale ma drugi dom w Polsce.Mąż zostanie na mecz,a ja z Kubą do domciu spać o 20.00.:tak::-DTz. Kuba lulać,a ja na BB,a jednym okiem mecz obejrze.:tak:

A komu irtasiu będzie kibicowała Jenni?

Znów dzis spedziłam prawie 2h na fotelu dentystycznym, ale cieszę się, że to juz ostatni raz. Teraz chwila odpoczynku, a po wakacjach pewnie znów kilka razy odwiedzę miłą panią;)

A komu irtasiu będzie kibicowała Jenni?

Znów dzis spedziłam prawie 2h na fotelu dentystycznym, ale cieszę się, że to juz ostatni raz. Teraz chwila odpoczynku, a po wakacjach pewnie znów kilka razy odwiedzę miłą panią;)
Jenni bedzie zemna i Jacki:-) 3 na 2 mamy przewage:-)

Ale ci dobrze ze masz juz to za soba:tak: a ja za pare dni znowu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry