reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad witaj w klubie cycusiow juz myslalam ze sama jestem i nie chcialam sie przyznawac bo ostatnio slyszalam jak dwie dziewczyny gadaly i mowily ze to wstyd karmic roczne dziecko max 6 miesiecy

Jejku to ja też się powinnam spalić ze wstydu, bo karmię jeszcze piersią i na dodatek jestem w ciąży:-p A swoją drogą znacie jakieś przypadki kobiet, które karmiły piersią będąc w ciąży:confused: Zastanawiam się czy to naprawdę jest takie groźne:baffled: Zresztą daje sobie jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że do porodu uda mi się odstawić Victora;-)

reklama
WOLFIA ja slyszalam ze karmienie bedac w ciazy nie jest grozne....i czesto jest tak ze pokarm zmienia wtedy smak i dziecko karmione samo rezygnuje z piuersi...a slyszalam tez o przypadkach ze kobiety karmily cala ciaze i jeszcze potem- oboje dzieci...:tak:
niech mnie ktos poprawi jesli sie myle co do NIESZKODLIWOSCI karmienia ale pamietam ze o tym czytalam:zawstydzona/y::confused:

Kasiad witaj w klubie cycusiow juz myslalam ze sama jestem i nie chcialam sie przyznawac bo ostatnio slyszalam jak dwie dziewczyny gadaly i mowily ze to wstyd karmic roczne dziecko max 6 miesiecy
Nie jesteś sama :no: ja zamierzam karmić do ok 2 rż, no chyba, że powstaną jakieś okliczności, które mnie sprowokują do wcześniejszej rezygnacji. Jest zresztą chyba nas więcej, z tego co pamiętam to Ewamat jeszcze karmi, nie pamiętam kto jeszcze.
Ja w swoim otoczeniu znam kilka babek, które mają dzieci mniej więcej w wieku naszych i karmią nadal. Zazwyczaj spotykam się z pozytywnymi reakcjami, jednak negatywne opinie też słyszałam. No cóż, każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, a ja i tak zrobię tak, jak uważam :tak:

Hej dziewczyny! Ja tu tylko na chwilkę dzisiaj :-( Mam kupę pracy do końca tygodnia i siedzę w każdej wolnej chwili.
Chciałam tylko dać znać, że żyję ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry