reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

czesc mamuski

u mnie slonczeko swieci maly spi a ja tylko kontrolnie wpadlam i spadam przymierzac kreacje na ślub na sobote mam jeszcze kilka dni na jakies zmiany tylko jak nic w sklepie nie ma to co tu zmieniac chyba majtki tylko :-D

hehe karola

Dziewczyny juz nie wiem co mam zrobic z Zośka, jest nie do zniesienia, musze wszytsko z nia robic nawet na chwilke sama sie nie zabawi...przestałam juz gotowac bo czasu nie mam :/

razem spacerujemy, ogladamy zdjecia i musze jej po kolei wszytskich wymieniać, chodzic z nią po schodach, ubierać buty ktore ona wybierze dla mnie, pozniej jej zakładać jakieś inne, spodnice zakładać bluzy...masakra :baffled:

juz na to wszytsko nie mam siły a jak czegos nie dostanie to tak marudzi i płacze ze mnie z nerwów czepie:baffled:

reklama
ÔLIWIECZKA nasze dzieci pokazuja ze potrafia same decyxdowac!!!!
LAila osaczyla mi komputer i stuka w klawiature a jak ja sprobuje pisac to tezrzyczy w ieboglosy....to taki okres, chyybqa$aaaaaaaaaaaaaa

aa i tez mnie ostatnio ciagnie znow za reke wszedzie...(po mieszkaniu...to chyba ten syndrom 18.miesiaca he he)

WIEC GLOWA DO GORY POLICUZ DO 10 i POMYSL ZE NIE JESTES SAMA!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
piszcie jak tam mecz bo u nas $transmituja tylko niemcy - austria
asle i tak watpie czy przeczytam cos bo szefowa mi nie pozwala zbytnio:szok::baffled::-Dszefowa patrz powyzej rzecz jasna:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry