reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wojtek poszedł sam sam wrócił zdał do trzeciej klasy i dostal dyplom za pilne wypełnianie obowiązków szkolnych i trud włozony w całoroczną pracę Zuza tez z dyplomami i nagroda książkową nie jest żle :-D ale tylko do Was powiem że jestem zadowolona z Wojtka bardzo jak uda mi sie to zeskanuje świadectwo bo ma opisówkę Obiad podszykowałam rozpadało się :-(

reklama
Joanna, a nie możesz iść z Gabrysią :confused:
Ja powiem szczerze, że z niespełna 6-letnim dzieckiem bym nie zostawiła półtoraczniaka samego :no:
No ja tak samo.:tak:
Witam
ja na chwile wpadłam sie tylko z wami przywitac
czuje sie nadal okropnie wczoraj znowu byłam u lekarza bo caly dzieć żygałam i goraczka nie chciała sie obniżyc zmienila mi antybiotyk ale dawno nie czułam sie tak żle jak wczoraj:baffled:Krzysiek musiał z pracy wczoraj sie urwac bo ja z łóżka nie mogłam wstać jak wstawałam to haftałam:crazy:teraz ma pare dni opieki nade mna wiec ja odpoczywam
Zdrówka kobitko,trzymaj sie.:tak:
Wojtek poszedł sam sam wrócił zdał do trzeciej klasy i dostal dyplom za pilne wypełnianie obowiązków szkolnych i trud włozony w całoroczną pracę Zuza tez z dyplomami i nagroda książkową nie jest żle :-D ale tylko do Was powiem że jestem zadowolona z Wojtka bardzo jak uda mi sie to zeskanuje świadectwo bo ma opisówkę Obiad podszykowałam rozpadało się :-(
Ale czemu powiesz tylko nam?Jak Jeteś z niego dumna,to chwal sie tym,a i Wojtusiowi będzie miło.:tak:

I ja juz po zakonczeniu roku jednym.Dzieciaki spisały sie na medal,dyplomy dla wzorowych uczniow i ksiazki;-):tak::-).U nas tez oceny opisowe,ale nie mam skanera,zeby sie pochwalic;-):-D.
Jeszcze przede mna dzis przedstawienie i rozdanie swiadectw z prywatnego angielskiego.Dzieciaki robia przedstawienia co roku,a potem pani daje im dyplomy i czekolady;-):-).Dzieciaki sie dzieki temu chetnie ucza,nawet po kazdej lekcji dostaja cukierki,od czasu do czasu lody:-D:tak:.Biore aparat,to troche ponagrywam.o ile wczesniej nie pekne z dumy,bo obydwoje maja byc wyroznieni z nazwiska:-).Ciezki to byl rok,bo Kondzio troche im przeszkadzal,ja nie moglam az tak dobrze dopilnowac,ale wszystko sie pieknie konczy:tak::happy:.

Madzia -zycze Ci duzo zdrówka! Niech Cie szybko opuszcza to cholerna choróbsko:tak:

Miśka, Tycia, Joanna-serdeczne gratki dla waszych zdolnych prymusów:tak::-)

Nuśka-fajnie ,ze zdecydowaliscie sie jechac. Na pewno nie bedziecie załowac decyzji:tak:

Matylda -bedzie dobrze.Weekend szybko minie;-):tak:a maz wróci steskniony

Madzia -zycze Ci duzo zdrówka! Niech Cie szybko opuszcza to cholerna choróbsko:tak:

Miśka, Tycia, Joanna-serdeczne gratki dla waszych zdolnych prymusów:tak::-)

Nuśka-fajnie ,ze zdecydowaliscie sie jechac. Na pewno nie bedziecie załowac decyzji:tak:

Matylda -bedzie dobrze.Weekend szybko minie;-):tak:a maz wróci steskniony

moze to niekulturalnie ale podpisuje sie pod tym co napisalas MADZIX.nic dodac nic ujac!!!:tak:

Witam
Kurcze, że też nie mogę dospać :crazy:
Tomek po 4 rano wyruszył na zajęcia do Łodzi, zostaje do jutra wieczora, więc przez weekend jestem słomianą wdową.
Oczywiście w domu cisza jak makiem zasiał, wszyscy śpią, starszaki zaczęli wakacje, więc nieprędko wstaną, Oli też nie wygląda na taką, co się zaraz obudzi.
U nas zapowiada się ładny, słoneczny dzień.

Hej

A ja szykuje sie do imienin mojej babci, pozniej jedziemy juz zamawiać kuchnie, wiec dzien jakoś zleci, a jutro wybieramy sie juz na zakupy :-)(umywalki, baterie, lustra itp.) w koncu bede wiedziała ze cos mam do swojego domu chociazby sobie bede patrzeć ;-)

milego dnia kobitki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry