reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
byłam wcześniej :cool2: ....dziecko mnie obudziło bo ją koko (mucha) drażniło ;-)
Ojej,bidulka.Pewnie sie nie wyspała.
A mnie i Kube obudził pluszowy piesek:-D,serio:-D.Mąz rano wychodził do pracy(dodatkowej),otworzył okno,a przy nim stał pluszak przywieziony z Karpacza przez siorkę,taki który reaguje na ruch i szczeka,no i musiał wiatr go poruszyć,wiec zaczoł szczekać co chwilkę,az sie obudziliśmy.:tak:

a szymek mnie zaskoczyl spi juz godzine zawsze idzie spac ok 13 a dzis 10:50 juz spal i spi wiec pranie zrobione a ze slonce daje to ładnie schnie na tarasie.
a teraz kawa wypita wiec woda mi została i WY :-D

reklama
Cześć kobitki:-)
Drugi tydzień lenistwa się zaczął:tak:Pogoda ani trochę inna, żar z nieba, dobrze, ze sa parasole i wiatr od morza:-DWłasnie zaczyna mi schodzic skóra z pleców, mam nadzieje, ze do powrotu wyrównam opaleniznę:cool2:. Wiki ma się dobrze, chociaz chyba ma alergię na chlor w basenie, bo nie radzimy sobie z krostkami na ....:zawstydzona/y:i ani sudokrem, ani bepanten, ni alantan sobie nie radza z tym cholerstwem.Jest bardzo dzielna, podczas posiłków nie robi jazdy, czego sie najbardziej obawiałam. Resztę napiszę po powrocie. Pa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry