reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej dziewczyny :o) pozdrawiam z dalekiej Szkocji :o) nareszcie udało mi sie połączyć ze światem, więc jestem :o) znalezienie zasięgu do neta czy komórki na tym odludziu graniczy z cudem :-/ ale wakacje super, te widoki, zieleń i ciszaaaaaa :o) mieszkamy na farmie w wielkim karawanie i jedyne odgłosy jakie tu dochodzą to beczenie owiec z łaki obok :o) Mąż z moim bratem są na rybaach bo własnie zaczął sie przypływ, Hubek śpi a ja mam czas nareszcie tylko dla siebie i całe szczęćie i dla was :-) pewnie nie ma szans bym nadrobił to wszystko co napisąłyście ale chociaż sie rozejrzę co i jak, jeśli mi zasięg pozwoli ;-)

Miśka, Rosmerta - witajcie na wakacjach:tak::tak::tak::tak:
Rosmerta, a opisywany przez Ciebie ''klimacik odludzia'' to w Irlandii tez jest. Tutaj na kazdym kroku sa owce i zielen. I deszcz i wiatr :-D:-D:-D

oj wiem karolino wiem, byłam dwa razy w Irlandii, to mój raj na ziemi :tak::-) nawet szkocja go nie pobije chocuiaz tez tu jest magicznie, no i deszczowo, chociaz ostatnie 5 dni było słonecznych (cud jakis chyba;-)) ale dzis na nowo deszcz.... ale ma to swój urok:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry