reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
hej
słomiana wdowa jestem :-(
monsz do dojczlandu wybył i czekam właśnie na sygnał czy dojechał cały i zdrów...
nie lubię jak wyjeżdża oj nie lubię...

Witam.
Ale jestem niewyspana.Noc nieciekawa,Kuba nie mógł spać,chodził i kładł sie i wstawał od 24.00 do 3.00,masakra.Chyba przez zęby,o ma dziąsła spuchnięte.Teraz śpi.Pogoda tragedia,a mamy na wieś jechać...nie wiem ,czy pojedziemy dziś,czy jutro.:baffled:

witajcie dziewczyny:-),
dzis pierwszy dzień w pracy po urlopie:baffled:, głupio tak jakos wracać po 6 tygodniach przerwy, no i za hubkiem tęsknie strasznie:-( spał jeszcze jak wychodzilam , więc nawet buziaczka nie dostałam na dowidzenia:-(

i jak tam spotkanko?? szkoda, że nie udało mi sie dojechać:-(, no ale w domciu zladowalismy dopiero przed 19.... trudno, może jeszcze kiedys sie uda:sorry2:

U nas pogoda masakra!!!! A jeszcze kopią nam na placu gaz dla sąsiadów i mamy gigantyczne błoto przed samym domem... ani wyjść nie można, ani wjechać autem- dziś w miejscu rolowałam samochodem....wrrrrrrr, a jak ktoś do nas wchodzi, to od razu muszę podłogę myć bo mam już pełno błota w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry