reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja też tu zaglądam a tu pustki ;-)

my dziś też sporo byliśmy na dworze , potem przyszła burza a z nią przyszedł ból głowy....jak nie ząb to coś innego :baffled::wściekła/y:

reklama
Witam:-)

ale wczoraj lało i burza była:szok::szok: oczywiscie musiałysmy z kolezanka z ogrodu uciekać:baffled: no ale dzieciaki fajnie sie bawiły (Marek jest rok młodszy od Hubka), Hubertowi tłumaczyłam przedtem, ze Marek jest mniejszy od niego, że ma sie nim zaopiekować bo jest starszym kolegą i miło mnie zaskoczył, bo faktycznie wziął sobie do serca moje słowa i sie nim zajmował:tak::-):rofl2: aż czasem ubaw miałysmy z nich:-D

a faktycznie cos ostatnio pustawo tu:dry:;-) rozumiem, że wszystkie mamy korzystaja z przebłysków słonka i spacerują... a dzisiaj ma byc ponoć u nas bez deszczu:rofl2:

a mnie coś łapie:baffled: jakis katarek lekki mi się przyplatał i gardło mnie trochę boli:crazy: no oczywiscie jak byc chorym to tylko w dlugi weekend:wściekła/y:

miłego dnia:-)

Witam :-)
Od rana jak narazie słońce nieśmiało przebija się przez chmury. Zobaczymy jaki będzie dzień, bo wczoraj rano też zapowiadało się nieźle, a od 13tej do wieczora padało :crazy: Nie lubię upałów, ale deszczu już mam serdecznie dosyć.
Wczoraj byłam jakaś zupełnie bez sił, może dziś będzie lepiej :sorry:

Witam:-)
Wzięłam się za pranie pościeli i ręczników, więc mam trochę roboty:-p

Rosmerta i ja życzę Ci zdrówka:tak: Oby ten katar i ból gardła nie przerodził się w nic poważniejszego:no:

Rozalko udanych zakupów przed wyjazdem:-)

Miłego dnia:happy:

dzięki, dzięki:-) juz mi lepiej, ból gardła prawie całkowicie ustapił, no katar jeszcze jest, no ale przeciez to nie choroba;-):-D

wyrwałam sie na chwilke z pracy, bo z Hubertem do fryzjera musiałam podejechać:tak: grzeczny był jak zwykle, tylko na końcu już mu chyba za długo było i sie niecierpliwił i wołał "juz nie, juz nie":sorry: pani na to bedziesz miał krzywo, bo z tej strony juz obcięłam a z drugiej nie" a Hubek "tak może być":-D no ale udało sie i jest z dwóch stron równo:tak::-D

a na 15 mama do fryzjera pedzi:tak: musze podciąć wreszcie włosy, bo na nic to nie wygląda już:sorry::rofl2:

Rozalka a gdzie wyjeżdzacie? nie wiem czy coś przeoczyłam:eek::sorry: udanego wyjazdu w każdym bądź razie i zakupów też udanych:tak::-)

kurcze bniby miało od piatku juz nie padać, a dziś sprawdzam i niby ma padac i jutro i w piatek i trochę w sobotę:baffled:

reklama
Do góry