reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u mnie cudnie.wczoraj pierwsza próba jazdy autkiem ale Szymek miał radochę i nawet jedną laskę wyrwał na brykę :) już druga dziś czeka. naprawdę pogoda cudna oby już tak zostało i było tylko cieplej.no ale w weekend deszcz bleeeee oby na święta pięknie było bo w sumi to chciałam grilla zrobić.

dobrze że chata z wierzchu posprzątana więc zaraz spadamy na spacer kolejne jazdy.A okna oj nie wiem kiedy chyba dopiero we wtorek.

miłęgo dnia kochane pa

reklama
Witam:-)

Gosia a co ty taki ranny ptaszek:confused:

jak pieknie dzis wiosennie:tak::-) mam nadzieje, ze prognozy na weekend sie nie sprawdza i nie bedzie padać:baffled:

P. dzisiaj wyrusza po nowe autko dla nas:tak: jedzie z kuzynem do Niemiec, mamy już zaklepane:-)

miłego dnia:-)

Witam :)
ja wstałam :) ale chyba zaraz się położę łapie mnie choróbsko,mam już wielka opryszczkę i spuchniętą wargę ,kicham ,gardełko no i ogólnie samopoczucie chorobliwe :(

witam

kochane podobno w końcu ktoś wygrał milion jakiś 18-latek w niedzielę będzie emisja tego programu a ja już myślałam że u nas to nigdy się nie stanie.Jeśli to prawda to fajny prezent na zająca.

u nas piękna pogoda.śniadanie zaliczone choć my jeszcze w piżamkach, ale za pół godziny ubieramy się myjemy i trzeba iść bąki po nocy z pupy wypędzić na spacerze.

miłego dnia pa
p.s. jutro jadę na specjalne zakupy na święta- kulinarne więc dla niektórych to nic specjalnego- ja tam sie ceszę wybiorę jakieś szynki,sery,konfitury,kawkę aromatyczną.

a tu cisza jak makiem zasiał.
narobiłam się jak wół. umyłam przawie wszystkie onka jedno mi zostało 8 umytych. wyprałam firany, pościele, wyszorowałam łazienkę- i straciłam wszystkie paznokcie, bo ja nie potrafię w rękawicach robić.poustawiałam dekoracje na wielkanoc, kwiatki w doniczkach no i odpoczywam.
wykładam nogi do góry i nic nie robię a od wtorku ruszam z peklowaniem mięs i tł€czeniem bitek wołowych.

miłego wieczoru pa

reklama
Karola Ty to sprytna babeczka Jesteś.Podziwiac.Ja ze sprzątaniem daleko w polu.
Witam tak w ogóle,pogoda u nas sie popsuła troszke,szkoda.

Do góry