reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam po weekendzie:-)

weekendzik udany, piekna pogoda to korzystalismy, oby taka pogoda była na ten dlugi weekend, bo mamy wiele zaplanowane na naszym wyjeździe (Swierkocin Zoo Safari, Park Dinozaurów, itp.):-)

no ale jeszcze 4 dni musze najpierw popracować

miłego dzionka wszytskim!:-)

reklama
oj niedziela cudowna pol dnia na rowerach a pózniej wszystko co na wyjazd prasowałam prałam.no i gotowe dziś wkłądanie do walizy i jutro o 12 w drogę do WArszawy a w środę fru.
jeszcze mam drobiazgi do załątwienia: jak ubezpieczenie, lekarstwa, no i nieszczęsne kremy z faktorem bo nigdzie nie mogłąm dostać z faktorem 20 bądź 30 dla moich panów. Wczoraj dostałąm smsa że w Turcji w dzień 30 w nocy 17 ( tak było przez tamten tydzień) oby nie było tendencji spadkowej.

żegnam się już z Wami bo nie wiem czy dam radę jeszcze tu zajrzeć przed wyjazdem.

no a dziś miłęgo cudnego słonecznego dnia.ja spadam szybko odkurzać sprzątać, pranie wieszać i w miasto.

hej,
i u nas weekend udany:tak:
a dziś jeszcze cieplej, oby tak do pierwszej majówki zostało chociaż:tak:
Karola, ale Wam fajnie, wiosenne wakacje:-), odpoczywajcie, wylegujcie się i wracajcie cali i zdrowi:tak:

Heja

Karola, bezpiecznej i spokojnej podrozy oraz bardzo udanego wyjazdu

U nas tez weekend udany- bylismy nad morzem. Pogoda nawet dopisala chociaz na samej plazy bylo dosc wietrznie.
A dzis pogoda u nas tez cudowna - tylko siedziec na dworze.

Hej :-) Pogoda super, aż się siedzieć w domu nie chce.
W niedzielę byłyśmy na spotkaniu organizowanym przez BB. Zorganizowane super! W jednym pomieszczeniu panie zajęły się dziećmi (miały do dyspozycji stoliczki z przyborami do rysowania, dużo zabawek, zjeżdżalnię, basen z piłkami, huśtawki i wiele innych, opieka była profesjonalna (była też pani ze żłobka Oliwki hehe). Mamy w drugim pokoju mogły spokojnie odbyć pogadankę z panią psycholog o emocjach dzieci, a potem do innego pomieszczenia poszłyśmy na kawkę, herebatkę i słodycze. Generalnie super sprawa, dzieci były tak zajęte, że wcale nam nie przeszkadzały (nawet półtoraroczne dziewczynki bez problemu zostały z paniami). Jeśli będzie coś takiego organizowane u Was w mieście, to naprawdę polecam. Te najmniejsze dzieci - niemowlaczki były cały czas z mamami. Takie spotkania będą się odbywały raz w miesiącu.

Hejo :)

u nas tez pada. szkoda. a w weekend chyba ma byc podobnie.

Kasiu, swietnie ze u Was sa takie BB spotkania.

Udanego dnia dziewczyny

reklama
Witam :tak:!
U mnie też deszczowo:baffled:. Dobrze,że wczoraj pranka zrobiłam i mi ładnie poschły:happy:.Jeszcze sobie leżę :happy::tak:.

Do góry