reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej
jeszcze mi zostało kupę roboty ale mam jakiś taki "zawias" w robocie i siedzę Tu ;-):rofl2:
prasowanie alby i reszty koszul :oo2::baffled: oraz dziś jeszcze na 15.40 spowiedź druga ,no i dalsza robota :baffled::baffled:
pozdro dla wszystkich:-)

reklama
Agusia nie zazdroszcze tych przygotowań:sorry2: życze by wszystko sie udało, żeby to był naprawdę wyjątkowy dzień dla Konrada, no i zeby pogoda chociaż troche dopisała:tak:

wszystkim życze miłego weekendu!!!!

Hej dziewczyny :-) Nie było mnie troszkę :sorry2: Miałam trochę kłopotów ze swoim zdrowiem (właściwie to mam nadal :eek:). Cały czas od czasu tej nieszczęsnej ości (pisałam na wątku "Jak się czujesz mamo") mam kłopoty ze zdrowiem, cały czas przedłużane leki, jestem już na 3 antybiotyku. Tak się zdarza jak problemy laryngologiczne próbują leczyć lekarze pierwszego kontaku, kiedy w końcu trafiłam do laryngologa, okazało się, że mam przewlekłe zapalenie zatok i to wydzielina mi podrażnia krtań, że mam ciągle chrypkę. Mam nadzieję, że wreszcie pozbędę się dziadostwa, bo ile można jeść antybiotyki!
Ok 4 czy 5 maja tak strasznie mnie bolało gardło, że łzy mi same z bólu płynęły, nawet silne leki przeciwbólowe nie przynosiły ulgi, 2 nocki miałam nieprzespane z bólu. W zeszły weekend na szczęście gardło już mnie bolało znośnie, bo wyprawiałam 18nastę Patryka, więc musiałam być na chodzie. Obecnie już mnie nie boli wcale, ale z zatok nadal schodzi.
A obecnie jestem słomianą wdową przez półtora tygodnia, Tomek do niedzieli ma zjazd na uczelni a potem cały tydzień szkolenia w Rodomiu.

Witam poweekendowo :-)

weekendzik (mimo jesiennej pogody:dry:) udany :tak: sam koncert super, Hubek siedział jak zaczarowany, mielismy super miejsca, a on uwielbia orkiestrę symfoniczną, interesuja go te wszystkie instrumenty, dyrygent:-) ale rozczarowałam sie cała oprawa tego koncertu - nie było nic dla dzieciaków, zadncyh przebieranców w postacie Disneya, zadnego stoiska z pamiatkami dla dzieciaków, kompletnie nic - a liczyłam, ze bedzie np jakas Myszka Miki chodzila czy inne postacie tez z ktorymi można zrobic zdjęcia,a tu nic... ale sam już koncert udany, dyrygent byl narratorem, opowiadał o wszystkim przed graniem.

a w niedziele wybralismy sie na wystawę podwodny świat w starym zoo (nie wiem czy moze byłaś Gosia:confused:) i moze dla 3-latka było to atrakcyjne w miare, ale ogólnie koljne rozczarowanie:dry: zero opisów przy eksponatach i jakos mały ten podwodny świat - dobrze, ze to było na terernie zoo i były tez zwierzątka, plac zabaw,karuzele, i inne atrakcje, przynajmniej Hubek zadowolony:tak::-)

no ale nic to, ogólnie ok, najwazniejsze , ze Hubek szczęśliwy i ze grzeczny był w ten weekend;-):tak::-D

milego dnia

hej u nas już po ;-)... w małą wstąpił jakiś diabeł :cool:
Mały ciągle teraz chce grać (psp;-)) jakby mógł to by do szkoły zabrał :sorry:

hej,
u nas od piątku właściwie ciągle leje, masakra, cały weekend przesiedzieliśmy w domu, tylko na chwilę wyrwaliśmy się z A. po zakupy, bo jeść coś trzeba, no i w sobotę mam chrzest, a że jestem chrzestną to chciałam jakąś nową garderobę, bo nie mam się jak zwykle w co ubrać. Na uroczystość nic nie kupiłam:-(jakoś nic mi nie wpadło w oko.

Miśka na pewno coś ładnego znajdziesz :)

Agusia fajnie że przezyliście najazd gości i pewnie się napracowałaś mnie czeka szykowanie za 3 tygodnie

Rosmerta słyszałam o tym w tv ale mieli coś dowieźć i nie szliśmy a teraz nie było okazji ale planujemy wyjście do nowego zoo

tylko cena już na 3 osoby (2 dorosłe i nasze 3 latki ) w weekend to 50zł + parking wiec nie wiem czy czasem się gdzieś indziej nie przejedziemy gdzie nie byliśmy jak tylko pogoda dopisze

Ostatnia edycja:
a my w zaliczyliśmy pierwszy film 3D jak oswoić smoka.Szymek mega zachwycony miał wypieki jakby temp. dostał zresztą wszystkie dzieci.zjadł cały średni słodki popcorn.
no i nie ściągnał okularów no wyciągał ręce by pogłaskać Szczerbusia dla nas murzynka.

ale byłą też reklama tego filmu o żółwiu no i niestety nie polecam go dziciom.film zdecydowanie dla dorosłych bo nagle wyskakuje zza ramienia rekin.i myślę że trochę przydługi może być ten ocean no i Joanna Jabłczyńska jako narrator porażka na całej linii jak dla mnie.:dry:

w niedzielę udało się zaliczyć super spacer po parku oliwskim po południu lody na monciaku i kawa w Galerii Bałtyckiej a tam ślizgawki w kawiarni.więc super weekendzik tylko ja mam jakoś przeziębiony pęcherz.

a no i byliśmy weekend u moich rodziców jak widzicie byliśmy w miejscach anty dla alergików i mały nie miał kataru kaszlu nic a wróciliśmy dziś i już w nosie coś mu mruczy po kilku godzinach. obstawiam wykłądzinę więc w weekend chyba zmiana na panele.

reklama
Do góry