reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam
dziś ciepło ale już nie ma słoneczka takiego jak wczoraj a miałam plan na obiad grilla robić chyba nici z tego.

No fakt aż biję sie w pierś że nie wierzyłam w Szymka.zaraz śmigamy na rower a trasa przychodnia bo receptę na Aerius potrzebuję.miłego dnia.

hej nie mogę się zebrać na pisanie..siedzę i ćwiczę testy przed egzaminem..+ zycie codzienne ;-)
my jesteśmy na etapie wybierania roweru ale nie 12'' czy 14'' tylko dla strszej młodziezy 26'' ;-):happy2:
Irka to wróciła bo jej się samochód zepsuł zapewne a teraz znowu zniknie ;-):-p:-p:-D...hehe ze mną tez tak będzie :-p:szok::-D:-D:cool2:
.........kolejny raz mi pralka siadła:baffled::baffled:
wczoraj odebrałam zdjęcia z komunii wraz z płyta :)zawstydzona/y:nawet jej jeszcze nie widziałam )
edit :przejrzałam i wstawiam fote ;-)

Ostatnia edycja:
Irka to wróciła bo jej się samochód zepsuł zapewne a teraz znowu zniknie ;-)
Auto naprawione jeszcze jezdzi a tu jestem hihihi chyba czysty przypadek hihihi:-D Ale mialam dzis nerwa na mojego K mojechal tym swoim mopikiem zatankowac i niewziol portfela :shocked2: i musialam extra sie z Jenni ubierac i jechac mu zawiesc ,bosz ale mlot:shocked2:wiecznie cos gdzies zapodzieje lub zapomni

oj jak cudnie na dworze się zrobiło tak pieknie praktycznie od 13 no i zrobiliśmy pierwszego grilla złożyłam nasz nowy stół na tarasie-ja lubie takie puzle modelarskie. dopiero skończyłam sprzątać taras po tym grilowaniu wypiłam sobie tam kawusie.mąż w biurze Szymek zaliczył rożka smietankowego algidy.Matko czy nie może być taka pogoda cały czas.

a no i skosiliśmy z Szymciem trawę wszędzie dookoła domu teraz tylko mi żal że tego naszebo placu zabaw nie ma i nie ma gdzie dzieciom zabawek rozstawić.

a propo macie jakieś pomysły na Dzień Matki co będziecie robić z waszymi pociechami???

Witam

u nas tez cudne popołudnie było, Hubek wyszalał sie na dworze przynajmniej, skosił trawę z tatą (jeździ swoja mała kosiarka za tatą:-)) i tak cieplutko odrazu było, że szok - u nas odrazu 23 stopnie sie zrobiły, wiec leciutko ubrani na dwór - no i tak powinien wygladac maj właśnie:tak: no ale dzisiaj z rana u nas mży :dry:zobaczymy jak sie dalej rozwinie ta pogoda

Karola nie myslałam, co bedziemr obic, ale napewno coś wspólnie, napewno bedzie kawka i ciacho, bo mieszkamy z moja mamą i robimy wspólnie, a jak pogoda dopisze to jakis spacerek rodzinny zaliczymy

miłego dnia babencje

Witam.
Obudziłam sie o 6.30 i patrze -śliczna pogoda.
Przymknełam oko do 8.00 i zonk niestety,mżawka i jakos pochmurno,weeeeee....

reklama
Rozalka może trzebA było nie spać tylko dmuchać na chmury :-D u mnie taka sama pogoda jak wczoraj rano wieć liczę że po poł€dniu znów będzie mega ciepło.zaraz plraka kończy swoje zadanie to powieszę wszystko na dworze.uwielbiam takie pranie.

Do góry