reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gratuluje wszystkim nowym lutówkom :) !!Bogda-ja tez miałam takie słabe kreski, ale lekarz juz potwierdził, że fasolka jest. Jeszcze jutro ide na pierwsze usg i wtedy bede juz na 200% pewna :) Mdłości nie daja spokoju!!!!Jak sobie z nimi radzicie??

reklama
Bogda, nie mogłaś lepszego prezentu mężowi zrobić ! Już Ci zazdroszczę momentu wręczania "pudełka z niespodzianką"... Ja wprawdzie nie trafiłam na urodziny, ale po zrobieniu pozytywnego testu (jeszcze przed wizytą u gina) zamiast powiedzieć o co chodzi, podarowałam mężowi takie maciupeńkie skarpeteczki - na wszelki wypadek różowo-niebieskie - od tej pory jeżdżą z nim w aucie zamiast maskotki na lusterku :D

Nie wytrzymalam do jutra i wczoraj jak wrocil z pracy powiedzialam:MAM DLA CIEBIE PREZENT CHCESZ GO JUZ TERAZ CZY POCZEKASZ DO PIATKU?(a ze w piatek chcemy zrobic jednak kolacje z rodzicami-urodzinowa-to byloby mi niezrecznie mowic,wole poczekac i dopiero wtedy powiedziec rodzicom)taka bylam przekonujaca,ze nie wytzrymalam i przynioslam Jemu pudeleczko a w nim 3 testy z dwoma kreskami.Na poczatku nie wiedzial co to jest a za moment wziol wdech i oczy Jemu sie tak zaswiecily, buzia zaczela sie radowac tak milo,ze zabraklo mu slow i caly czas sie smial!!!
Wczoraj caly czas mi sie przygladal!!!to smieszne przeciez nic nie widac!
Dzisiaj chce isc do lekarza niech potwierdzi,chociaz pewnie nic nie zobacze. Wlasnie,powiedzcie mi ostatnia@byla 19 maja to ktory to tydzien i dzien dokladnie bo juz zglupialam?
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
A wlasnie a co lekarz juz teraz moze zobaczyc?
papa

Nie moglam otworzyc strony wczesniej wiec powiadamiam Was teraz !

JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100%. GIN POTWIERDZIŁ!!!!!!!

JESZCZE NIE WIERZE!

musze zrobic suwaczek!tylko nie wiem jak!ale moze sie uda!
pozdrawiam Was kochane mamuski i WSZYSTKIE STARAJACE SIE!!!

reklama
Do góry