reklama
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Witajcie lutowe mamuski,
Narazie nie wiem czy to czasem nie moje urojenia lub jakies zwidy,ale zrobilam wczoraj 2 testy i widac 2 krechy!!!!Nie wierze w to bo juz od ok 2 lat sie staramy i nic,a tu niby ot tak sobie test pozytywny wyszedl!Co prawda sa slabe, ale sa!!!Elzbietka mi radzi zrobic bete z krwi, chyba tak zrobie,ale za bardzo nie mam jak.
Jeny dziewczyny to bylby cud!
Juz sobie nawet wyliczylam porod
nie wiem tylko czy to dobry wzor:3miesiace odjac od dnia @i dodac 7 dni?to tak dziala?
Narazie podchodze do tego baaaardzo sceptycznie,ale oby to byl Szymalek!!!
Narazie nie wiem czy to czasem nie moje urojenia lub jakies zwidy,ale zrobilam wczoraj 2 testy i widac 2 krechy!!!!Nie wierze w to bo juz od ok 2 lat sie staramy i nic,a tu niby ot tak sobie test pozytywny wyszedl!Co prawda sa slabe, ale sa!!!Elzbietka mi radzi zrobic bete z krwi, chyba tak zrobie,ale za bardzo nie mam jak.
Jeny dziewczyny to bylby cud!
Juz sobie nawet wyliczylam porod
Narazie podchodze do tego baaaardzo sceptycznie,ale oby to byl Szymalek!!!
Bogda, trzymam kciuki!!! My walczyliśmy połtorej roku, i tez dopiero jak przestałam się już nad tym zastanawiać to fasolka się zagnieździła, więc to wcale nie takie nieprawdopodobne! Ja się śmieję że zdjęłam z siebie "klątwę" oddaniem ubranek po córce, bo dopóki je trzymałam z myślą o drugim dziecku, tak długo nic z tego nie wychodziło, a jak tylko się ich pobyłam, to proszę: w pierszym cyklu ;D
Ale najpewniejsza faktycznie beta, ja poleciałam do laboratorium jak tylko dwie kreseczki zobaczyłam
Pozdrówka i dawaj znać !
Ale najpewniejsza faktycznie beta, ja poleciałam do laboratorium jak tylko dwie kreseczki zobaczyłam
Pozdrówka i dawaj znać !
Elżbietka
mother of two sons&angel
super Bogda ze sie odważyłaś napisac
gratuluje fasoleczki i termin porodu oblicza sie wlasnei tak 
Julinka
Mamy październikowe 2007
Bogda Ja myślę, ze gratulacje są jak najbardziej na miejscu
Pięknie widać drugą kreseczkę ;D ;D ;D ;D
CIĄŻA NA BANK !!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
Bogda, składam oficjalne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Małgosia_23
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Cześć dziewczyny :laugh: ja zapisuje się do dziewczyn lutowych, dokładny termin mam wyznaczony na 1 lutego ale nic nie wiadomo czy luty czy styczeń czasem dzidziusiowi będzie spieszno na świat i będzie styczniowy :laugh: